Nieuws uit de regio

09-01-2024 - Heist - Zonderschot

Zonder TV speelt op zolder in Rome

Op vrijdag 26 januari gaat de nieuwste productie van Zonder TV (Zonderschotse Toneel Vrienden) in première in hun thuishaven.  In zaal Withof hebben ze weer een extra uitbreiding aan het podium gebouwd om een zo realistisch mogelijk decor te bouwen. Dat wordt een oude zolder ergens in Rome, waar snode plannen gesmeed worden. ‘Operatie Fresco’ is een  heerlijke komedie waarvan 7 voorstellingen zijn gepland, maar nu al 2 uitverkocht.

Toneel is ‘een avondje plezier’

Op woensdag 21 maart 2018 besloot een fijne groep vrienden en familie een nieuwe toneelgroep op te richten onder het motto “theater begint waar de literatuur eindigt”  (citaat van Jozef van Hoeck). Sinds 2019 zorgen ze jaarlijks  op het einde van januari met veel plezier voor een avondje toneel op ’t Zonderschot. Ondertussen brachten ze 3 producties waar ze samen ongeveer 3500 toeschouwers mochten verwelkomen, allemaal geregisseerd door Ron Van Roosbroeck.  2021 en 2022 gingen helaas verloren door corona.

Alle wegen leiden naar Rome?

 Voor dit jaar kozen ze voor ‘Operatie Fresco’ van Stijn Cuypers, een verpleger afkomstig uit Lint waar hij gepokt en gemazzeld is in het amateurtheater. Het verhaal speelt zich af op een zolderkamer boven een pizzeria in de Italiaanse hoofdstad. Daar worden in het geheim plannen gesmeed om in te breken in de Sixtijnse kapel om een groot onrecht recht te zetten. Die plannen moeten verdoken blijven voor de eigenares, de maffia én de Zwitserse garde. Alle wegen leiden naar Rome, is dit de juiste weg?

Op de planken ziet u Dorien Van Baelen, Elke Van den Putte, Jentl Van Roosbroeck, Maarten Claes, Nicky Van Herck, Rudi Florenty, Sabine Nys en Stef Verbeeck. De regie is in handen van Ron Van Roosbroeck en Ritje Van Roosbroeck. Opvoeringen op vrijdag 26 januari, zaterdag 27 januari (uitverkocht), zondag 28 januari, dinsdag 30 januari (uitverkocht), donderdag 1 februari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari, telkens om 20 u behalve op zondag om 15 u. Kaarten reserveren  via www.zondertv.be

 

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Speciale promoties Check het hier