Nieuws uit de regio

01-11-2023 - Booischot

Lien en Manon verdienen € 5000 voor Nethedal

Tijdens het laatste ATP tennistornooi  in Antwerpen was er ook een editie Tennis for Life, waarbij een lokaal team, verbonden aan enkele BV’s, mochten strijden voor een premie van 5000 euro voor een goed doel. De wedstrijd werd gewonnen door Lien Willems uit Heist die samen met haar vriendin Manon Franck uit Putte een team vormde met Niels Destadsbader en ex tennisser Dick Norman. Zij versloegen een ander team waar tv-presentator Bart Schols en tennisprof Ruben Bemelmans deel van uitmaakten. De 5000 euro die ze wonnen schonken ze aan het dagcentrum Nethedal in Booischot, het opvangtehuis voor mensen met een beperking.

Duidelijke keuze voor Nethedal

“Ik had hier al een keer een dagstage gedaan” vertelt Lien “en ik ken ook een van de gasten hier. De keuze voor het goede doel was dus vlug gemaakt. ’t Was  een leuke maar spannende strijd in Antwerpen, waar Sabine Appelmans het ballenmeisje was. We hebben uiteindelijk met één puntje verschil gewonnen maar hebben ons bijzonder goed geamuseerd,” aldus de studente die aan haar 1ste jaar orthopedagogie is begonnen. Samen met haar vriendin Manon, die logopedie studeerde en actief is al audiologe, kwam ze persoonlijk de cheque van 5000 euro overhandigen aan Herwig Jacobs, directeur van Nethedal.

Merci Lien en Manon

Na overhandiging van de cheque bedankten de gasten van Nethedal beide tennisdames met een kleine attentie: een handdoekenset en een paraplu, beide met logo van Nethedal en een waardebon voor sportmateriaal. Terwijl de gasten zich tegoed deden aan een hapje en een drankje speelden Lien Willems en Manon Franck nog een partijtje tennis op de Wii tegen enkele gasten. Om de prachtige sportprestatie van beide jongedames extra cachet te bezorgen waren enkele leden van de Raad van Bestuur (Louis Weckx en Mon Liekens) speciaal afgezakt naar het dagverblijf en werden ze uitgenodigd op een avondvergadering van Rotary Heist, waar ze nogmaals in de bloemetjes zullen gezet worden

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier