Nieuws uit de regio

23-09-2023 - Beerzel

Garage Wuyts Feestweekend

Het feestweekend bij garage Wuyts…een jaarlijkse traditie.

Reeds meerdere jaren organiseren ze bij garage Wuyts in Beerzel in de maand september een familie feestweekend. De bedoeling is gezellig samen te zijn, een babbeltje doen, kennissen ontmoeten… En natuurlijk genieten van een lekker drankje en smullen van ne goeie hamburger en nadien een dikke wafel met slagroom.

Luc Wuyts: Mensen vinden dat plezant! Ze kijken er jaarlijks naar uit. Ik krijg al vaak op voorhand de vraag wanneer het hamburgerkraam komt. Wat weinigen mensen weten is dat mijn vader Fons ook vroeger in de jaren 80 zo’n feestjes organiseerde, vaak met een wielerkoers en een mosselkraam.   

De “Wuyts Burger” …zeker eens proeven!

Luc Wuyts: De “Wuyts Burger” is ondertussen erg beroemd geworden. Den Yvan van Wendy’s Snackmobiel, het hamburgerkraam, had jaren geleden een zotte ingeving om ne keer een speciale hamburger te maken met een speciaal geheim sausje. Zo is de “Wuyts Burger” geboren en ondertussen enorm populair!

Iedereen welkom, ook niet klanten!

Iedereen is welkom, de nadruk ligt dit weekend op genieten en gezellig samen zijn. De showroom is omgetoverd tot één groot café. Bij mooi weer is er een terrasje buiten en een springkasteel voor de allerjongsten. Het is geen opendeurweekend zoals alle andere.Het is een feest met gratis hapjes en drankjes.Je kan wel al onze nieuwste Hyundai’s van dichtbij bewonderen. Maar de echte opendeur is een weekje later op zaterdag 30 sept in de namiddag van 13 tot 18 uur. Testritten kunnen wel geboekt worden voor de komende dagen.

Hyundai Garage Wuyts

Berlaarbaan 10 

Beerzel

Feestweekend 

Zaterdag 23 en zondag 24 september van 13 tot 18 uur

Opendeur 

Zaterdag 30 september van 13 tot 18 uur

Speciale voorwaarden tot eind september !

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier