Nieuws uit de regio

23-09-2023 - Beerzel

Garage Wuyts Feestweekend

Het feestweekend bij garage Wuyts…een jaarlijkse traditie.

Reeds meerdere jaren organiseren ze bij garage Wuyts in Beerzel in de maand september een familie feestweekend. De bedoeling is gezellig samen te zijn, een babbeltje doen, kennissen ontmoeten… En natuurlijk genieten van een lekker drankje en smullen van ne goeie hamburger en nadien een dikke wafel met slagroom.

Luc Wuyts: Mensen vinden dat plezant! Ze kijken er jaarlijks naar uit. Ik krijg al vaak op voorhand de vraag wanneer het hamburgerkraam komt. Wat weinigen mensen weten is dat mijn vader Fons ook vroeger in de jaren 80 zo’n feestjes organiseerde, vaak met een wielerkoers en een mosselkraam.   

De “Wuyts Burger” …zeker eens proeven!

Luc Wuyts: De “Wuyts Burger” is ondertussen erg beroemd geworden. Den Yvan van Wendy’s Snackmobiel, het hamburgerkraam, had jaren geleden een zotte ingeving om ne keer een speciale hamburger te maken met een speciaal geheim sausje. Zo is de “Wuyts Burger” geboren en ondertussen enorm populair!

Iedereen welkom, ook niet klanten!

Iedereen is welkom, de nadruk ligt dit weekend op genieten en gezellig samen zijn. De showroom is omgetoverd tot één groot café. Bij mooi weer is er een terrasje buiten en een springkasteel voor de allerjongsten. Het is geen opendeurweekend zoals alle andere.Het is een feest met gratis hapjes en drankjes.Je kan wel al onze nieuwste Hyundai’s van dichtbij bewonderen. Maar de echte opendeur is een weekje later op zaterdag 30 sept in de namiddag van 13 tot 18 uur. Testritten kunnen wel geboekt worden voor de komende dagen.

Hyundai Garage Wuyts

Berlaarbaan 10 

Beerzel

Feestweekend 

Zaterdag 23 en zondag 24 september van 13 tot 18 uur

Opendeur 

Zaterdag 30 september van 13 tot 18 uur

Speciale voorwaarden tot eind september !

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier