Nieuws uit de regio

30-08-2023 - Booischot - Pijpelheide

27ste keer rocken op de Hei

Zaterdag 2 september zullen opnieuw de gitaren weerklinken op de weide achter taverne Wilgenhoeve in Pijpelheide ter gelegenheid van de 27ste editie van Paapelrock. Het muziekfestival werd opgericht door de lokale scouts, maar sedert deze zomer zijn ze gefusioneerd met de gidsen, zodat het nu een evenement is, gedragen en ten voordele van de jongens én meisjes van de Hei. Traditioneel zijn het dit jaar ook weer 2 tenten met op de main stage goede pop- en rockmuziek en in de metal tent het steviger werk van de loeiharde metal-gitaren. Even traditioneel is de Ein Zwei Polizei fuif die op vrijdag 1 september in dezelfde tent Paapelrock voorafgaat.

Zornik met Koen Buyse

Vorige week vrijdag is begonnen met de opbouw van het festivalterrein door de scouts die wel kunnen rekenen op een aantal oud-leden met ervaring, maar vanaf oktober, een maand na de vorige editie wordt al gewerkt aan de samenstelling van de line-up voor het volgend jaar. In e grote tent worden de festiviteiten zaterdag om 17 u geopend door Greenwood en om 19 u AC2DC, een covergroep van … jawel!. Om 21.30 u komen The Dirty Daddys die in hun thuisland Nederland mega-populair zijn en slechts een paar optredens in België doen. Hoofdact om 23.45 u is Zornik, de band rond frontman Koen Buyse en om 1.30 u sluit Slash & Roses, ook uit Nederland, Paapelrock af.

Het zwaardere werk

In de metal-tent begint 10 Rogue gevolgd door The Art of Pantera om 20 u. Die laatste band vervangt Godscum die eerder op de affiche stond, maar moest afzeggen door een blessure bij één van de bandleden. Om 22 u komt de bekend Fleddy Melculy en de metal-tent wordt om 00.30 u afgesloten door Steam.

‘Bonnekes’

Tickets kunnen online aangekocht worden op www.paapelrock.be of fysiek bij café ’t Wit Paard in de Pastoor Mellaertsstraat te Heist-Goor of bij Boekhandel Verstraeten aan de Schrieksesteenweg 65 te Booischot-Pijpelheide. Het festivalterrein ligt aan de Begijnendijkse Voetweg 13 op de Pijpelheide en vlakbij is er een grote parking voor auto’s en fietsen. Drank en snacks zijn nog met ‘gewone bonnetjes’ die je kan betalen in cash, met Bancontact of Payconiq. Ongeveer 60 medewerkers staan zaterdagavond paraat om er een schitterend festival van te maken

 

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier