Nieuws uit de regio

29-08-2023 - Hallaar

Mosselen bij de Berthoutzonen

Als corona toch één positief punt heeft gehad, is dat het publiek kennis heeft gemaakt met het take-away principe. Tijdens de covid-periode had K. Fanfare De Berthoutzonen een groot succes met hun take-away versie van hun jaarlijkse mosselsouper. Dat willen ze het eerste weekend van september overdoen. “We ondervonden dat vele gezinnen, bijvoorbeeld met kleine kinderen, het gezelliger en praktischer vinden om thuis te genieten van onze mosselen, eventueel samen met vrienden, liever dan in de parochiezaal”, vertelt een bestuurslid van de Berthoutzonen. Op 1, 2 en 3 september zijn er in Hallaar weer fanfaremosselen, take-away en in de zaal.

Take away én restaurant

De Halaarse fanfare beschikt niet over zo’n enorme personeelsploeg als bijvoorbeeld KFC Molenzonen, ook in Hallaar, die op één weekend een paar ton mosselen kon verzetten. De Berthoutzonen houden het op vrijdagavond 1 september en zaterdagmiddag 2 september voor hun afhaal event en behouden de zaterdagavond en zondagmiddag voor wie graag ter plaatse in de parochiezaal in de Broekstraat achter de kerk zijn mosselen verorberen. Om alles in goede banen te leiden, vragen ze te reserveren op 0468 053 759 tussen 18 en 20 u.

Berthoutmosselen

Naast de traditionele mosselen met frieten of brood hebben de Berthoutzonen nog een eigen variant ontwikkeld: De Berthoutmosselen (met kerstomaatjes, look en witte wijn). Daarnaast bieden ze ook vidé in grote of kleine porties, curryworsten en een veggie pastasalade. Als desserts kan je nog kiezen uit zelfgebakken taarten. Voor het take-away concept gebruikt de Hallaarse fanfare een uniek concept van aluminium schaaltjes die de mosselen gegarandeerd warm houden tot u thuis de beentjes onder tafel schuift. Voor de liefhebbers is er aangepaste witte of rode wijn beschikbaar. Meer info op www.berthoutzonen.be

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier