Nieuws uit de regio

29-08-2023 - Hallaar

Mosselen bij de Berthoutzonen

Als corona toch één positief punt heeft gehad, is dat het publiek kennis heeft gemaakt met het take-away principe. Tijdens de covid-periode had K. Fanfare De Berthoutzonen een groot succes met hun take-away versie van hun jaarlijkse mosselsouper. Dat willen ze het eerste weekend van september overdoen. “We ondervonden dat vele gezinnen, bijvoorbeeld met kleine kinderen, het gezelliger en praktischer vinden om thuis te genieten van onze mosselen, eventueel samen met vrienden, liever dan in de parochiezaal”, vertelt een bestuurslid van de Berthoutzonen. Op 1, 2 en 3 september zijn er in Hallaar weer fanfaremosselen, take-away en in de zaal.

Take away én restaurant

De Halaarse fanfare beschikt niet over zo’n enorme personeelsploeg als bijvoorbeeld KFC Molenzonen, ook in Hallaar, die op één weekend een paar ton mosselen kon verzetten. De Berthoutzonen houden het op vrijdagavond 1 september en zaterdagmiddag 2 september voor hun afhaal event en behouden de zaterdagavond en zondagmiddag voor wie graag ter plaatse in de parochiezaal in de Broekstraat achter de kerk zijn mosselen verorberen. Om alles in goede banen te leiden, vragen ze te reserveren op 0468 053 759 tussen 18 en 20 u.

Berthoutmosselen

Naast de traditionele mosselen met frieten of brood hebben de Berthoutzonen nog een eigen variant ontwikkeld: De Berthoutmosselen (met kerstomaatjes, look en witte wijn). Daarnaast bieden ze ook vidé in grote of kleine porties, curryworsten en een veggie pastasalade. Als desserts kan je nog kiezen uit zelfgebakken taarten. Voor het take-away concept gebruikt de Hallaarse fanfare een uniek concept van aluminium schaaltjes die de mosselen gegarandeerd warm houden tot u thuis de beentjes onder tafel schuift. Voor de liefhebbers is er aangepaste witte of rode wijn beschikbaar. Meer info op www.berthoutzonen.be

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier