Nieuws uit de regio

11-04-2023 - Heist - Zonderschot

'Koers op rollen' in plaats van echte koers

Jarenlang organiseerde KWB Zonderschot in hun dorp een wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften. Het jonge bestuur van KWB ondervond echter dat er weinig regionale renners zich aanboden en dat voor het vele werk de opbrengsten eigenlijk tegen vielen. Daarom gooien ze het over een andere boeg en organiseren op vrijdag 14 april in zaal Withof voor de eerste keer een ‘Koers op rollen’, mét de nodige ambiance zoals men dat op ’t Zonderschot gewoon is.

Aantrekkelijke prijzenpot

“Een bijkomend argument om de gewone koers niet te laten doorgaan, zijn de werken in de Groenstraat”, vertelt organisator Steven Heremans, “maar we hebben een leuk initiatief op poten gezet: onze eerste koers op rollen. Er kunnen 32 ploegen van 4 personen deelnemen. Inschrijven kost 40 euro per ploeg en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor onze eerste editie hebben we een aantrekkelijke prijzenpot voorzien: De beste 10 ploegen winnen een waardebon van 100 euro om in een Heistse horecazaak iets te eten of te drinken.  Maar onze hoofdprijs is nog leuker: een fietsweekend in een viersterrenhotel in Malmedy ter waarde van 1000 euro met halfpension en wellness. Voor alle deelnemers wordt trouwens een mooie goodiebag voorzien.

Ambiance op ‘t Zonderschot

Er zijn individuele wedstrijden, sprintnummers en aflossingen op 8 verschillende fietsen. Op het einde van de avond wordt dan de rangschikking gemaakt van een ongetwijfeld spannende competitie.  Zoals gebruikelijk als op ’t Zonderschot iets georganiseerd wordt, zal er aan ambiance geen gebrek zijn. De zaal wordt ingekleed als een heus wielermuseum met enkele retro-fietsen en antieke fietstruitjes. De supporters worden bij het gebeuren betrokken met enkele ludieke acties  en kunnen zelf ook mooie prijzen winnen. De Pintpongers bakken lekkere frietjes en hamburgers.  De wedstrijden beginnen om 19 u, maar vanaf 17 u is de zaal open voor wie al een keer wil warm rijden of goesting heeft in een lekkere snack. 

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier