Nieuws uit de regio

11-01-2023 - Heist-op-den-Berg

ZonderTV telt af naar een nieuwe toneelvoorstelling

Na twee jaar vol corona-perikelen is het eindelijk weer zover! De Zonderschotse toneelvrienden staan klaar om voor jullie weer een prachtige toneelvoorstelling te brengen. Het decor staat klaar, de repetities zitten in de laatste rechte lijn en alle medewerkers staan weer te popelen om er toneelavonden van te maken om nooit meer te vergeten. Met "elke seconde telt" van auteur Wies Geerts staat er een spannende maar grappige thriller op het programma. Het ganse team hoopt jullie te ontmoeten op één van de voorstellingen in zaal Withof te Heist-Zonderschot. Snel nog een ticket boeken voor één van de volgende data is de boodschap. Vrij 27/1, zat 28/1, zon 29/1(15u), ma 30/1, di 31/1, do2/2, vrij 3/2 en zat 4/2 telkens om 20u. Meer info op zondertv.be en reservaties op 0499/630079. Wij kijken alvast uit naar een gezellig avondje "ZonderTV" zoals ooit voor corona.

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier