Nieuws uit de regio

09-10-2022 - Wiekevorst

Raymond vh GRoenewoud en Lady Linn bij KFOW

De Koninklijke Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst sluit haar feestjaar ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan af met een koninklijk Proms-concert in de sporthal De Wimpel aan de Dalstraat te Wiekevorst. Een jaar lang had de fanfare elke maand een feestactiviteit met als hoogtepunt op zaterdag 15 oktober om 20 u een concert met Raymond Van het Groenewoud en Lady Linn.

’t Gaat goed met de fanfare!

“De voorbereidingen zijn alvast geweldig en het lijkt erop dat het een onvergetelijke avond wordt”, aldus bestuurslid Karolien Vleugels. “We wilden van de afsluiting van ons feestjaar uiteraard iets speciaal maken en vandaar deze keuze. Het was een enorm druk jaar, maar geweldig om na de lockdown(s) op deze manier de draad weer op te nemen. De fanfare leeft en dat zien we ook in de opkomst van onze jonge muzikanten. Maar liefst 20 nieuwe muzikantjes hebben zich dit jaar ingeschreven!”.

Night of the Proms in Wiekevorst

Lady Linn, Raymond Van het Groenewoud, een professionele rockband zorgen samen voor een perfecte Night of the Proms. Alle klassiekers als ‘Music was my first love’ en ‘Hey Jude’ zullen de revue passeren. Daarnaast zijn er nog enkele extra’s als een zotte slagwerker  en The Ballerino: Een man die in het verleden een befaamd balletdanser was, maar er door het coronavirus heel wat fysieke problemen (en kilo’s) aan overhoudt, wil het over een andere boeg gooien. Hij gaat verzekerd en met enthousiasme op zoek naar een andere job waarmee hij zou kunnen doorbreken.

Feestelijk diner ter afsluiting

De deuren van de sporthal De Wimpel zaterdag 15 oktober open om 19 u, het Proms-concert vangt aan om 20 u. Kaarten voor die uniek evenement kosten 35 euro (staanplaatsen op het middenplein of zitplaatsen) en zijn verkrijgbaar bij de muzikanten en op www.kfow.be of aan de ingang. Wie het een beetje feestelijker wil, kan ook VIP-kaarten aanschaffen aan 80 euro en in de nabij gelegen zaal Sint Jan eerst aanschuiven aan een heerlijk diner.

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier