Nieuws uit de regio

09-10-2022 - Wiekevorst

Raymond vh GRoenewoud en Lady Linn bij KFOW

De Koninklijke Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst sluit haar feestjaar ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan af met een koninklijk Proms-concert in de sporthal De Wimpel aan de Dalstraat te Wiekevorst. Een jaar lang had de fanfare elke maand een feestactiviteit met als hoogtepunt op zaterdag 15 oktober om 20 u een concert met Raymond Van het Groenewoud en Lady Linn.

’t Gaat goed met de fanfare!

“De voorbereidingen zijn alvast geweldig en het lijkt erop dat het een onvergetelijke avond wordt”, aldus bestuurslid Karolien Vleugels. “We wilden van de afsluiting van ons feestjaar uiteraard iets speciaal maken en vandaar deze keuze. Het was een enorm druk jaar, maar geweldig om na de lockdown(s) op deze manier de draad weer op te nemen. De fanfare leeft en dat zien we ook in de opkomst van onze jonge muzikanten. Maar liefst 20 nieuwe muzikantjes hebben zich dit jaar ingeschreven!”.

Night of the Proms in Wiekevorst

Lady Linn, Raymond Van het Groenewoud, een professionele rockband zorgen samen voor een perfecte Night of the Proms. Alle klassiekers als ‘Music was my first love’ en ‘Hey Jude’ zullen de revue passeren. Daarnaast zijn er nog enkele extra’s als een zotte slagwerker  en The Ballerino: Een man die in het verleden een befaamd balletdanser was, maar er door het coronavirus heel wat fysieke problemen (en kilo’s) aan overhoudt, wil het over een andere boeg gooien. Hij gaat verzekerd en met enthousiasme op zoek naar een andere job waarmee hij zou kunnen doorbreken.

Feestelijk diner ter afsluiting

De deuren van de sporthal De Wimpel zaterdag 15 oktober open om 19 u, het Proms-concert vangt aan om 20 u. Kaarten voor die uniek evenement kosten 35 euro (staanplaatsen op het middenplein of zitplaatsen) en zijn verkrijgbaar bij de muzikanten en op www.kfow.be of aan de ingang. Wie het een beetje feestelijker wil, kan ook VIP-kaarten aanschaffen aan 80 euro en in de nabij gelegen zaal Sint Jan eerst aanschuiven aan een heerlijk diner.

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier