Nieuws uit de regio

10-09-2022 - Schriek

Op zoek naar de bosuilen in Schriek

Naast de Open Monumenten Dag is er op zondag 11 september in Schriek nog wat extra te beleven. De Wandelsportvereniging 1490, de wandelclub van de Schriekse KWB, organiseert van uit het Schriekse parochiecentrum aan de Leo Kempenaersstraat de Bosuilentocht. Het wandelevenement is vooral een realisatie van Patrick Schoovaerts, die ook zijn schouder zet onder het wandelcriterium Den Toer van Heist en in ’t algemeen zich bijzonder inzet voor de trage wegen in de gemeente.

Er zijn verschillende parcours uitgetekend van 4 – 7 – 9 – 1 2- 16 – 19 – 22  - 26 en 36 km met dank aan Natuurpunt De Putter uit het nabijgelegen Putte. Er was in eerste instantie ook een zelfs een parcours voorzien van 50 km, maar dat is uiteindelijk geschrapt omwille van de brandgevoeligheid van het terrein. De schrapping gebeurde voor de overvloedige regenval van de laatste dagen. Vertrekken kan tussen 8 en 15 u, maar wandelaars die kiezen voor de langste afstand zijn best al vanaf 10 u op pad. Terug in de vertrekplaats kan je nog genieten van een drankje en de ‘soep van de dag’.

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier