Nieuws uit de regio

10-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Metejoor op 3 minuten uitverkocht

Woensdagavond zaten veel Heistenaren en anderen koortsachtig achter hun computer om tickets te bemachtigen voor het nieuwe seizoen van Cultuurcentrum Zwaneberg. De grootste aantrekkingskracht was voor Metejoor wiens voorstelling van vrijdag 7 oktober op 3 minuten was uitverkocht, ondanks dat de site van Zwaneberg het een tijdje begeven had. Populaire namen blijken het nog steeds goed te doen, maar andere voorstellingen, die ook aandacht verdienen, doen het nog steeds minder goed dan in pre-coronatijd. Op www.zwaneberg.be kan je nog steeds een ruime keuze maken om de komende maanden je culturele honger te stillen.

Andere voorstellingen die ondertussen al volledig vol zitten zijn ‘Verslaafd’ van Eric Van Looy, , de conference van Michael Van Peel en de drie avonden van Philippe Geubbels. Ook voor The Levellers, Wim Helsen, De Kreuners, Kim Wilde en Herman Van Veen is volzet. Daar zitten wel enkele voorstellingen tussen die al een paar keer zijn opgeschoven omwille van de bekende redenene.  maar dat is een voorstelling die al enkele keren.

“We komen uit een bijzonder moeilijke periode, bij momenten zeer chaotisch,” aldus directeur Jan Bourgeois,” Wij kregen bijvoorbeeld de boodschap dat alle voorstellingen werden gecanceld, betaalden iedereen terug en een week later mocht het weer terug doorgaan. Nu de maatregelen al een tijdje versoepeld zijn, merk ik toch nog een zekere ‘pleinvrees’ bij het publiek. Naast de populaire namen programmeerden wij enkele onbekende parels die ook aandacht verdienen”, aldus Bourgeois. “Het allermooiste verhaal ter wereld – dat van Orpheus die zijn geliefde Euridice wil redden – krijg je zelfs 2 keer: in een versie van Theater Froe-Froe en eentje van Lazarus samen met de Flat Earth Society Orchestra.  Heistenaar  Pieter Verelst komt met de première van zijn show ‘Ten Aarzel’ maar eveneens samen met Tania Van der Sanden in Amor Mundi”.

Bourgeois benadrukt ook de samenwerking met de Cutltuurcentra ’t Schaliken van Herentals (rond ‘woord’ en ‘literatuur’) en de Werft van Geel (rond moderne dans). 

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier