Nieuws uit de regio

13-04-2022 - Wiekevorst

Dansen tussen de Paasklokken

Op Paasdag 17 april organiseert KLJ Wiekevorst voor de 56ste keer het Paasbal in en naast sporthal De Wimpel in de Dalstraat. Niet zomaar een fuifje met een lokale dj, maar al jarenlang hét topevenement voor de jeugd in de Paasvakantie met 3 podia: mainstage in de sporthal, toffe ambiance in de feesttent op de weide naast de sporthal en drum & base in Zaal St.Jan aan de andere kant van de hal. Voor wie helemaal uit de bol wil gaan, heeft KLJ 2 gratis fuifbussen ingelegd, die de hele avond en nacht feestgangers af en aan brengen.

 Hoofdleider Rune Deckers verwacht zo’n 2500 feestgangers die worden geëntertaind door de crème-de-la-crème van de regionale dj-scene. Voor wie een beetje uit het feestgewoel wil blijven, maar toch enkele extra centjes wil spenderen, is er zelfs een VIP-ruimte, waar ook een hapje kan gegeten worden met zelfs een klein live optredentje van Tijl.  Daarvoor moet je wel tickets boeken via www.paasbal.be .

Feestgangers worden door de Wiekevorstse KLJ in de watten gelegd. Er is in de Dalstraat een ruime autoparking en een bewaakte fietsenparking. Maar wat de laatste jaren nog het meeste succes heeft zijn de twee buslijnen die van 21 u ’s avonds tot 5 u in de morgen jongeren ophalen en veilig weer thuis brengen en dat allemaal gratis. Eén bus rijdt over Hulshout, Heist-centrum, Hallaar en Itegem. De andere ophaaldienst gaat via Morkhoven en Noorderwijk tot Herentals en Herenthout. De juiste opstapuren  en -plaatsen vind je op www.paasbal.be  naast de complete line-up voor de verschillende podia.

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Speciale promoties Check het hier