Nieuws uit de regio

16-02-2022 - Heist-op-den-Berg

Christine Carré brengt dromerige pianomuziek

Christine Carré is pianiste, componiste en pianolerares, een combinatie die ze heel erg boeiend vind. Al sinds haar kindertijd speelt ze piano en ook haar fascinatie voor muziek gaat al een tijd mee. Het was dus een logische stap om piano te gaan studeren aan het conservatorium. Op zondag 20 februari (11u) geeft ze een supermooi, dromerig soloconcert in Heist met haar nieuwste programma 'Wings'.

Tijdens 'Wings' neemt Christine je mee op reis naar een innerlijke wereld van rust, stilte en harmonie. Open je hart, doe je ogen dicht en laat je meevoeren op de klanken. Bovendien zal je ook kunnen genieten van enkele improvisatienummers.

De muziek die geschreven wordt voor het ensemble Luna Voltas en de soloconcerten van Christine wordt geschreven op een intuïtieve manier en vanuit de klassieke opleiding die ze volgde. Er vallen al enkele CD's te ontdekken en je vindt de muziek ook op Spotify en iTunes. De nieuwe CD 'Gold in the Sky' (€ 15) is net uit en is te koop bij Toekan Records. De nieuwe single Intertwine komt één van de volgende dagen uit op Spotify. Er valt dus heel wat te ontdekken.

Laat de beelden tot jou komen en geniet van de rustgevende pianoklanken. Kom thuis in jezelf!

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier