Nieuws uit de regio

25-08-2021 - Heist-op-den-Berg

Er wordt terug gefuifd in Heist

Het heeft lang geduurd, maar op vrijdag 27 augustus kan er weer gefuifd worden in Heist-op-den-Berg. Op de parking van Carrefour aan de Neerwerg organiseert toekomstig burgemeester Jan Moons met zijn team Apérotime, een gezellig afterwork openlucht aperitief vanaf 18 u. Toegang is gratis, maar je moet bij binnenkomst wel een Covid Safe ticket kunnen voorleggen.

Op Apérotime staat beleving centraal”, vertelt organisator Jan Moons. “In 2019 organiseerden we 18 edities over heel Vlaanderen. Voorlopig is het voor 2021 nog een mini-tour met edities onder andere in  Nieuwpoort, Halle en Ieper.  Herentals was afgelopen zaterdag het eerste event dat helaas een stortbui over zich heen kreeg, die toch werd getrotseerd door een aantal feestvierders. Het leek soms wel een ‘wet t-shirt contest’.  Na een verplichte corona-pauze van bijna 2 jaar komen we op vrijdag 27 augustus naar Heist. De ideale plaats om samen met collega’s op vrijdag je werkweek af te sluiten. Maar even goed om met vrienden met een fijn gevoel het weekend in te gaan.  Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid. We kleden de locatie in met tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes. Met als missie het samenhorigheidsgevoel onder de inwoners te versterken en de gemeente te promoten als woon- en werkomgeving,” aldus Jan Moons

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier