Nieuws uit de regio

25-08-2021 - Heist-op-den-Berg

Er wordt terug gefuifd in Heist

Het heeft lang geduurd, maar op vrijdag 27 augustus kan er weer gefuifd worden in Heist-op-den-Berg. Op de parking van Carrefour aan de Neerwerg organiseert toekomstig burgemeester Jan Moons met zijn team Apérotime, een gezellig afterwork openlucht aperitief vanaf 18 u. Toegang is gratis, maar je moet bij binnenkomst wel een Covid Safe ticket kunnen voorleggen.

Op Apérotime staat beleving centraal”, vertelt organisator Jan Moons. “In 2019 organiseerden we 18 edities over heel Vlaanderen. Voorlopig is het voor 2021 nog een mini-tour met edities onder andere in  Nieuwpoort, Halle en Ieper.  Herentals was afgelopen zaterdag het eerste event dat helaas een stortbui over zich heen kreeg, die toch werd getrotseerd door een aantal feestvierders. Het leek soms wel een ‘wet t-shirt contest’.  Na een verplichte corona-pauze van bijna 2 jaar komen we op vrijdag 27 augustus naar Heist. De ideale plaats om samen met collega’s op vrijdag je werkweek af te sluiten. Maar even goed om met vrienden met een fijn gevoel het weekend in te gaan.  Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid. We kleden de locatie in met tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes. Met als missie het samenhorigheidsgevoel onder de inwoners te versterken en de gemeente te promoten als woon- en werkomgeving,” aldus Jan Moons

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier