Nieuws uit de regio

09-04-2021 - Putte

10.000 prikken in Putte

Op vrijdag 9 april omstreeks 11u00 werd in vaccinatiecentrum Klein Boom de 10.000ste prik tegen corona gezet. Verder worden er tussen donderdag en zaterdag meer dan 3300 vaccins gezet in het vaccinatiecentrum. De gelukkige was de 79-jarige Jozef Wouters.

Het vaccinatiecentrum draait op volle toeren, alle 6 lijnen zijn momenteel geopend. En dan was het om 11u00 eindelijk zo ver. De 10.000ste prik in het vaccinatiecentrum tegen het coronavirus werd gezet. De “gelukkige” kreeg van het centrum een kleine attentie met een gevuld chocolade paasei.

In het totaal zijn al wel meer dan 10.000 mensen ingeënt in onze Eerstelijnszone door bijv. de vaccinaties in woonzorgcentra. Het aantal inentingen is te volgen op de schermen in de wachtruimte van het vaccinatiecentrum en op de website www.vaccinatiecentrumkleinboom.be.

Maar in het centrum zelf werd de 10.000ste prik pas vandaag gezet. Wanneer de leveringen blijven volgen, kunnen de 20.000ste, 30.000ste prikken snel volgen. Maar de snelheid van de vaccinatie in het vaccinatiecentrum wordt nog steeds bepaald door de leveringen en door de Vlaamse Overheid.

De drie gemeentes en de Eerstelijnszone zijn blij met deze mijlpaal, maar ze hopen natuurlijk dat alle inwoners snel gevaccineerd kunnen worden, maar de leveringen van de vaccins zijn en blijven hier de belangrijkste factor in.

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier