Nieuws uit de regio

07-03-2021 - Heist-op-den-Berg

Veel inbreuken op de N10 en N15

Op zaterdag 6 maart heeft politiezone Heist een gezamenlijke actie met de dienst Douane georganiseerd in het kader van algemene overlast, zowel in het verkeer als gerechtelijk (handel drugs, wapenbezit, …). In totaal werkten 25 mensen mee aan de controle. Ondanks dat er niet zoveel voertuigen werden gecontroleerd, moest de politie toch heel wat processen verbaal opstellen.

De politie installeerde zich op twee verschillende plaatsen op de baan Lier-Aarschot en de Mechelsesteenweg. Ze controleerde 49 personen en 32 voertuigen. Twee personen bleken in het bezit van drugs, één persoon kreeg een proces-verbaal voor handel in drugs. Eén persoon schond de opgelegde probatiemaatregelen. Verder werden vier personen geverbaliseerd voor drugs in het verkeer, met als gevolg een onmiddellijke intrekking van hun rijbewijs. Twee personen bleken onder invloed van alcohol (1x onmiddellijke intrekking rijbewijs, 1x inhouding van 3u). Drie personen reden rond met een verlopen keuringsbewijs, en twee personen zonder rijbewijs. Voorts werd één proces-verbaal opgesteld voor gsm-gebruik achter het stuur. Eén persoon had zijn bromfiets opgedreven tot maar liefst 111 km/u. Ook werden 29 mensen geverbaliseerd voor hun snelheid. Tijdens de controles nam één persoon de vlucht, maar werd al snel gearresteerd door de politie. De bestuurder werd geverbaliseerd voor verkeersinbreuken en verdachte handelingen. 

Tot slot deed de dienst Douane één onmiddellijke inning (€500) inzake rijden met rode gasolie. Verder moesten vier personen een betaling doen van hun openstaande penale boetes, samen goed voor een waarde van €2600.

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier