Nieuws uit de regio

17-02-2021 - Hallaar

Lander wil dj-en in Lloret de Mar

De 22-jarige Lander Goyvaerts is in het dagelijks leven student Bedrijfscommunicatie aan de K.U.Leuven, maar als sinds hij een klein ventje was, is hij gepassioneerd door het dj-en. Recent werd hij nog laureaat bij de dj-contest van The Graduates, een organisatie die elk jaar afgestudeerden van het middelbaar de reis van hun leven laat maken naar onder andere LLoret de Mar in Spanje. Eén van de drie laureaten, die het meeste stemmen krijgt op https://www.instagram.com/p/CLUrBYGFeF2/    mag een week lang achter de draaitafel gaan staan in het mekka van de Spaanse uitgaanswereld.

“Ik heb de liefde voor muziek meegekregen van thuis uit”, begint Lander zijn verhaal “waar ik vooral naar de rockmuziek luisterde die mijn vader opzette. Op mijn 14de verjaardag kreeg ik mijn eerste dj-controller waarmee ik thuis oefende in de slaapkamer. Op mijn eerste fuiven leerde ik elektronische muziek kennen  en was dus meteen verkocht. Mijn grote droom werd: dj worden”.

Lander koos ‘Bassarts’ als artiestennaam, eerst als een duo, maar de laatste tijd solo. De eerste optredens verzorgde hij in jeugdhuis Vibro in de Molenstraat maar ondertussen stond hij al op elke Chiro- en andere fuiven in de regio. In 2019 draaide Lander zijn eerste grote festival op het Beach Weekend in Loenhout en ook aan zijn dj-set op de camping van Balaton Sound in Hongarije heeft hij goede herinneringen. Zijn laatste tour was net voor corona uitbrak als après-ski-dj in drie skistations in de  Alpen.

Voor de dj-contest van The Graduates moest hij een dj-mix opnemen via het Vibe platform. Lander was best overweldigd dat hij bij de3 genomineerden behoorde, “tussen de 164 inzendigen zaten best wel goeie dj’s met veel potentieel”. Stemmen voor Lander dient te gebeuren voor 20 februari om 16 u op https://www.instagram.com/p/CLUrBYGFeF2/

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier