Nieuws uit de regio

04-02-2021 - Heist-op-den-Berg

Week van de Heistse Muziek

De nationale week van de Belgische muziek van 8 t.e.m. 14 februari wordt in CC Zwaneberg bijzonder aangepakt met een Week van de Heistse muziek. Dat zal gebeuren met live stream concerten rechtstreeks vanuit de schouwburg van Zwaneberg via Facebook en Instagram en met playlists op Spotify in samenwerking met Hnita Jazz Club en De Living.  Hou van 8 t.e.m. 14 februari dus zeker de sociale media van CC Zwaneberg in de gaten! Je mag je verwachten aan concerten van pIEp. p KLEIN, Paul Michiels en een Valentijnsconcert van Aalex Vertommen Ralph Hermans.

België is een land met een bloeiende muziekscene, maar het is niet eenvoudig om dat in deze tijden zonder concerten of festivals met eigen ogen te kunnen vaststellen. Tijdens de Week van de Belgische muziek slaan verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse media de handen in elkaar om muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector volledig in de spotlights te zetten. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek.

Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg zal dat eveneens de ganse week doen, zowel online op Facebook<https://www.facebook.com/zwaneberg> en Instagram<https://www.instagram.com/cczwaneberg/> en met playlists op Spotify in samenwerking met Hnita Jazz Club en De Living, maar ook met de organisatie van drie livestream-concerten:

Op 12 februari ontdek je gratis de geschifte Nederlandstalige teksten van  pIE p.KLEIN. Zij spelen al 15 jaar cabaretpunk en brengen eigen Nederlandstalige nummers in een ongewone bezetting: akoestische gitaar, 2 trompetten, bas, piano, accordeon, percussie en veel zang. De genres? Pop, kleinkunst, ska en cabaret, met vleugen techno, tango, funk, folk en house. Hun strakke en melodische deuntjes blijven hangen in je hoofd.

’s Anderdaags op 13 februari is het de beurt aan ‘onze’ Polle Pap . Paul Michiels, geboren in Heist-op-den-Berg en één van de meest ervaren stemmen uit de Lage Landen, speelt samen met Herve Martens (keys) en Jordi Geudens (drums) een online concert vanuit de schouwburg van CC Zwaneberg.

Op 14 februari nemen Aalex Vertommen en Ralph Hermans je tijdens een Valentijnsconcert mee in hun liefdesrepertoire. Verwacht je aan melancholie, verdriet, euforie en de waaier aan emoties die gepaard gaan met een relatie!

De livestreams van pIEp.KLEIN en Aalex Vertommen & Ralph Hermans zijn gratis, voor het concert van Paul Michiels moet je vooraf online een ticket reserveren aan 5,50 euro.

Op dinsdag 9 februari kan men zich ook nog verlekkeren aan het online concert dat Troissoeur speelde in januari in het kader van de Global Music Sessions. 20 jaar na haar debuut ‘Trah Njim’ kwam er in 2020 een eenmalige reünietournée van deze legendarische deels Heistse band. Het concert in CC Zwaneberg werd omwille van de coronacrisis verplaatst naar vrijdag 24 september 2021. Heist-op-den-Berg is voor Troissoeur altijd een belangrijke plaats geweest. Niet alleen omdat Pieter, de gitarist, afkomstig is van Heist-op-den-Berg, maar ook omdat ze er vele optredens hebben gespeeld, repeteerden en albums hebben opgenomen.

Hou van 8 t.e.m. 14 februari dus zeker de sociale media van CC Zwaneberg in de gaten! Facebook: https://www.facebook.com/zwaneberg. Instagram: https://www.instagram.com/cczwaneberg

Meer info & tickets via:www.zwaneberg.be/f13/week-van-de-belgische-muziek 

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier