Nieuws uit de regio

04-05-2020 - Heist-op-den-Berg

Daten in tijden van corona

Enkele enthousiaste Cupido-liefhebbers van korfbalclub Joki, met Dimitri Belmans op kop, organiseerden al enkele keren in Heist een ‘Speeddate’, om koppeltjes bij elkaar te brengen. Omwille van het succes van vorige edities – er zijn al paartjes getrouwd ondertussen – wilden ze het initiatief graag herhalen. In deze tijden van corona hebben ze daar een oplossing voor gevonden. De nieuwste Heistse Speeddate Lockdown  gaat door op online door op zaterdag 16 mei vanaf 20 u.

Ben jij het ook beu om tegen de muren te spreken in je kot? Heb je zin om eens iemand nieuw te leren kennen? Heb je gewoon zin in een leuke babbel met iemand die niet in je bubbel zit? Niet simpel, nu de cafés niet open zijn en het hele openbare leven verstoord is.

Daarom organiseert Joki de eerste editie van Heist Speeddate Lockdown op zaterdag 16 mei om 20 u. Eindelijk weer iets om in je agenda te zetten! Schrijf je in voor woensdag 13 mei via https://heistspeeddate.weebly.com/inschrijven of heistspeeddate@gmail.com   . Het is volledig gratis. Je vult het inschrijvingsformulier in en het Speeddate-team Glenn, Lisa, Dimitri, Leen en Marjolein proberen je zo goed mogelijk te matchen op basis van leeftijd, interesses, hobby's...

Je krijgt op voorhand een mail aan welke online tafel je verwacht wordt en om welk uur. De date duurt 10 minuten. Daarna ga je naar de volgende tafel op je lijstje. Het is niet moeilijk: het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone, een camera en een luidspreker.

Als je dates zijn afgelopen, stuur je de organisatie een mail wie je nog eens wil terugzien. Als dit wederzijds is, heb je een match en dan krijg je de e-mailadressen en kan je met elkaar online afspreken.

Het hele concept staat duidelijk uitgelegd op de website www.heistspeeddate.weebly.com  of op Facebook ‘Heist Speeddate’

 

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier