Nieuws uit de regio

04-05-2020 - Heist-op-den-Berg

Daten in tijden van corona

Enkele enthousiaste Cupido-liefhebbers van korfbalclub Joki, met Dimitri Belmans op kop, organiseerden al enkele keren in Heist een ‘Speeddate’, om koppeltjes bij elkaar te brengen. Omwille van het succes van vorige edities – er zijn al paartjes getrouwd ondertussen – wilden ze het initiatief graag herhalen. In deze tijden van corona hebben ze daar een oplossing voor gevonden. De nieuwste Heistse Speeddate Lockdown  gaat door op online door op zaterdag 16 mei vanaf 20 u.

Ben jij het ook beu om tegen de muren te spreken in je kot? Heb je zin om eens iemand nieuw te leren kennen? Heb je gewoon zin in een leuke babbel met iemand die niet in je bubbel zit? Niet simpel, nu de cafés niet open zijn en het hele openbare leven verstoord is.

Daarom organiseert Joki de eerste editie van Heist Speeddate Lockdown op zaterdag 16 mei om 20 u. Eindelijk weer iets om in je agenda te zetten! Schrijf je in voor woensdag 13 mei via https://heistspeeddate.weebly.com/inschrijven of heistspeeddate@gmail.com   . Het is volledig gratis. Je vult het inschrijvingsformulier in en het Speeddate-team Glenn, Lisa, Dimitri, Leen en Marjolein proberen je zo goed mogelijk te matchen op basis van leeftijd, interesses, hobby's...

Je krijgt op voorhand een mail aan welke online tafel je verwacht wordt en om welk uur. De date duurt 10 minuten. Daarna ga je naar de volgende tafel op je lijstje. Het is niet moeilijk: het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone, een camera en een luidspreker.

Als je dates zijn afgelopen, stuur je de organisatie een mail wie je nog eens wil terugzien. Als dit wederzijds is, heb je een match en dan krijg je de e-mailadressen en kan je met elkaar online afspreken.

Het hele concept staat duidelijk uitgelegd op de website www.heistspeeddate.weebly.com  of op Facebook ‘Heist Speeddate’

 

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier