Nieuws uit de regio

30-04-2020 - Hulshout

Ook 10 euro voor elke Hulshoutenaar

Net als de gemeente Putte gaat  ook Hulshout gemeentelijke cadeaubonnen van 10 euro uitdelen, te besteden bij de lokale Hulshoutse handelaars. Op die manier wil het gemeentebestuur de handelaars van de gemeente ondersteunen.

Binnenkort valt bij iedere inwoner de cadeaubon van 10 euro in de brievenbus. “Op deze manier willen we onze lokale handelaars extra steunen in deze moeilijke periode én bedanken wij onze inwoners voor hun inzet tijdens de coronacrisis”, aldus Elien Bergmans, schepen van Lokale Economie. “We zijn er nog niet, maar we slaan ons er samen door”.

Ook veel lokale handelaars van Hulshout hebben het zwaar wegens een verplichte tijdelijke sluiting. Om hen een hart onder de riem te steken, besloot het gemeentebestuur op maandag 27 april 2020 om alle inwoners van Hulshout een cadeaubon te geven  Iedere inwoner, ongeacht de leeftijd.

Bergmans is opgetogen over de beslissing: “Dit is een geweldige manier om onze handelaars een boost te geven als zij weer mogen openen. Met dit initiatief wordt er in één keer €105 000 extra in onze lokale economie gestoken. We zijn onze inwoners en handelaars dankbaar voor hun inzet en medewerking in de afgelopen periode, dus zij verdienen in onze ogen zeker iets extra.”

Bij de cadeaubonnen zal men een lijst vinden met alle deelnemende handelaars. Dit zijn winkels, bedrijven, uitbaters, … waar hiervoor al met een standaard Hulshoutse cadeaubon betaald kon worden. Voor Het gemeentebestuur zal ook actief een oproep doen aan handelaars die nu nog niet deelnemen om ook te participeren en via deze weg gesteund te worden.

Naast deze investering worden voor alle personeelsleden van de Hulshoutse scholen mondmaskers voorzien, omdat zij verplicht zijn om deze te dragen. Ook werd er beslist om voor alle inwoners van 12 jaar en ouder een mondmasker te bestellen. Zowel de cadeaubonnen als de mondmaskers zullen via een huis-aan-huisbedeling bij de mensen terechtkomen.

 

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier