Nieuws uit de regio

24-04-2020 - Heist-op-den-Berg

Steven wenst je gelukkige verjaardag

Voor podiumkunstenaars is de coronaperiode een groot probleem: geen publiek, geen werk, geen inkomsten… De Heiste comedian Steven Goegebeur mist vooral het podium dat voor hem “helend werkt en intens gelukkig maakt”. Om toch contact te houden met zijn publiek, maakt Steven korte filmpjes met individuele, gepersonaliseerde verjaardagwensen, voor wie hem er om vraagt.

“In vind het alleen zijn eigenlijk niet zo erg”, vertelt Steven vanuit de Biekorfstraat in Heist-Statie. “Ik ben anders ook veel op mezelf, soms samen met mijn kinderen,  zodat deze periode niet zo verschillend is. Alleen mis ik nu de mensen in de zaal, nu een flink aantal shows gecanceld zijn.”

Een tijdje geleden begon Steven met leuke boodschappen in te spreken op de voice-mail van zijn vrienden en daarop kreeg hij onverwacht veel positieve reacties, o.m. van Slons Dievanons en Niels Destadbader. Michel Van der Auwera van ATV moedigde hem aan om eenstap verder te gaan en er een leuk filmpje te maken. “Mensen sturen geen persoonlijke boodschappen meer, alleen  maar een standaard emoticon. Door het gsm-gebruik brengen mensen ook geen onverwachte bezoeken meer aan elkaar”, merkte Steven op.

Daarom kwam Steven op het idee om op aanvraag leuke, grappige, maar steeds gepersonaliseerde wensen voor iemands verjaardag, jubileum of andere heuglijke gebeurtenis te maken in zijn kot in Heist-Station. Wie een mailtje stuurt naar info@stevengoegebeur.be krijgt een berichtje terug met een aantal vragen over het persoonlijke leven van het feestvarken. Met die gegevens maakt hij dan een tof filmpje met een persoonlijk verhaal.  “Het was eerst de bedoeling van positieve, leuke filmpjes van 1 of 2 minuten te maken, maar ze liepen als snel een stukje langer uit tot soms wel 5 minuten. Zo’n verjaardagwens is in ieder geval  veel persoonlijker dan een kaartje met ‘gelukkige verjaardag’ en daaronder de namen van de afzender”.

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier