Nieuws uit de regio

24-04-2020 - Heist-op-den-Berg

Steven wenst je gelukkige verjaardag

Voor podiumkunstenaars is de coronaperiode een groot probleem: geen publiek, geen werk, geen inkomsten… De Heiste comedian Steven Goegebeur mist vooral het podium dat voor hem “helend werkt en intens gelukkig maakt”. Om toch contact te houden met zijn publiek, maakt Steven korte filmpjes met individuele, gepersonaliseerde verjaardagwensen, voor wie hem er om vraagt.

“In vind het alleen zijn eigenlijk niet zo erg”, vertelt Steven vanuit de Biekorfstraat in Heist-Statie. “Ik ben anders ook veel op mezelf, soms samen met mijn kinderen,  zodat deze periode niet zo verschillend is. Alleen mis ik nu de mensen in de zaal, nu een flink aantal shows gecanceld zijn.”

Een tijdje geleden begon Steven met leuke boodschappen in te spreken op de voice-mail van zijn vrienden en daarop kreeg hij onverwacht veel positieve reacties, o.m. van Slons Dievanons en Niels Destadbader. Michel Van der Auwera van ATV moedigde hem aan om eenstap verder te gaan en er een leuk filmpje te maken. “Mensen sturen geen persoonlijke boodschappen meer, alleen  maar een standaard emoticon. Door het gsm-gebruik brengen mensen ook geen onverwachte bezoeken meer aan elkaar”, merkte Steven op.

Daarom kwam Steven op het idee om op aanvraag leuke, grappige, maar steeds gepersonaliseerde wensen voor iemands verjaardag, jubileum of andere heuglijke gebeurtenis te maken in zijn kot in Heist-Station. Wie een mailtje stuurt naar info@stevengoegebeur.be krijgt een berichtje terug met een aantal vragen over het persoonlijke leven van het feestvarken. Met die gegevens maakt hij dan een tof filmpje met een persoonlijk verhaal.  “Het was eerst de bedoeling van positieve, leuke filmpjes van 1 of 2 minuten te maken, maar ze liepen als snel een stukje langer uit tot soms wel 5 minuten. Zo’n verjaardagwens is in ieder geval  veel persoonlijker dan een kaartje met ‘gelukkige verjaardag’ en daaronder de namen van de afzender”.

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier