Nieuws uit de regio

04-03-2020 - Booischot

Aardbei of Chocola

Je bent jong, verliefd, je smacht ernaar om voor de eerste maal die wonderbaarlijke nacht van je leven te beleven. Je wacht ongeduldig op het geschikte moment en dan... eindelijk is het zover! Hoe het afloopt vertelt het Booischots Toneelgezelschap in het toneelstuk ‘Aardbei of Chocola’ van Peter Kremel in de parochiezaal aan Ter Laken, achter de Booischotse kerk.

Die avond, niemand thuis, het 'kot' voor jou alleen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en je hormonen beginnen driftig op te spelen. Alles is perfect voorbereid en onder controle. Wat zou er dan nog mis kunnen lopen? Het antwoord vind je in dit stuk. Een blijspel waarin Cupido getart wordt door de Wet van Murphy. Als toeschouwer kan je alleen maar blij zijn dat jou 'eerste keer' niet zo chaotisch is verlopen... of was het dat wel misschien? We hopen voor jou in ieder geval van niet!

De regie is in handen van Johan Wouters met op de planken: Van Bael Karolien, Francine Engels, Willy Van Bael, Eric Smets,  Hofdijk, Gitte Van Bauwel, Robin Moris, Kevin Aerts, Lutgardje Janssens, Rudy Berghs, Ann Vervoort en Bert De Ryck. Voor Willy Van Bael, duivel-doet-al bij het Booischotse Toneelgezelschap, is dit de derde productie op een jaar tijd. Eerder was hij ook al actief in de Aarschotse theatervereniging Aleydis en bij de Aarschotse operettekring. In Booischot richtte hij enkele jaren geleden dit nieuwe gezelschap op, nadat Volleybalclub Mendo de jaarlijkse toneelopvoeringen schrapte in hun programma.  Een deel van de opbrengst gaat steeds naar de Booischotse jeugd, dit jaar de lagere school en de lokale Chiro.

Opvoeringen op 7, 8, 10, 13 en 14 maart, telkens om 20 u. Kaarten reserveren aan 9 euro op 0477 56 44 35.

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier