Nieuws uit de regio

11-01-2020 - Heist-op-den-Berg

Een nieuwe showroom voor Volvo Heremans

Aan de Liersesteenweg te Heist werd met een groot feest de nieuwe showroom van Volvo Garage Heremans officieel in gebruik genomen.  Zaakvoerder Rudy Heremans en zijn vrouw Annick mochten niet minder dan 700 gasten verwelkomen. “Onze klanten zijn ons mooiste cadeau”, begon Heremans zijn verhaal. Daarom vroeg hij, in plaats van bloemen of champagne, een donatie voor de vzw Kompaan, een organisatie die vrijwilligers zoekt om mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het was grootvader Gerard Heremans die de wortels van de bloeiende KMO legde, gevolgd door zijn zoon Jos Heremans. Die komt  nog regelmatig een kijkje nemen in de werkplaats of hij er geen handje kan toesteken bij de 12 personeelsleden van het autobedrijf dat sedert 1964 officiële dealer van Volvo is.

De verbouwing werd in 3 fasen uitgevoerd: Eerst werd de werkplaats aangepast, zodat 2 techniekers aan één wagen kunnen werken, hetgeen voor snellere reparatietijden zorgt.  Daarna werd aan de overkant een nieuwe showroom gebouwd met 3 verdiepingen die nu gebruikt worden voor de tweedehandswagens van Volvo Select. Dank zij de centrale lift kunnen wagens zeer snel voorgereden worden voor testritten.  Tenslotte werd de grote showroom onder handen genomen, helemaal volgens de nieuwste Volvo Retail Experience normen, zoals binnenkort alle Volvo-dealers hun tentoonstellingsruimte zullen aanpakken. Opvallend is dat de glaspartijen gedeeltelijk werden geblindeerd met alleen grote kijkgaten die de nieuwsgierigheid van de consument moeten aanwakkeren.

Om de 700 gasten te ontvangen werd de showroom gedeeltelijk leeg gemaakt met uitzondering van de Volvo XC40, het model dat in Gent geproduceerd werd en vorig jaar in Genève werd uitgeroepen tot European Car of the Year. De familie Heremans kreeg felicitaties van burgemeester Luc Vleugels en van Wim Maes, algemeen directeur van Volvo Cars Belux. Die laatste wees op de bijzondere verbondenheid van Rudy Heremans en zijn team met de klanten wat het bedrijf in het verleden reeds 6 maal de Klantentevredenheidsaward van Volvo opleverde. Ook nu werden de klanten bijzonder in de watten gelegd met de humor van Dirk Bauters, de zang van Vanessa Chinitor  en een ruime voorraad drank en lekkere frietjes.

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier