Nieuws uit de regio

11-01-2020 - Heist-op-den-Berg

Een nieuwe showroom voor Volvo Heremans

Aan de Liersesteenweg te Heist werd met een groot feest de nieuwe showroom van Volvo Garage Heremans officieel in gebruik genomen.  Zaakvoerder Rudy Heremans en zijn vrouw Annick mochten niet minder dan 700 gasten verwelkomen. “Onze klanten zijn ons mooiste cadeau”, begon Heremans zijn verhaal. Daarom vroeg hij, in plaats van bloemen of champagne, een donatie voor de vzw Kompaan, een organisatie die vrijwilligers zoekt om mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het was grootvader Gerard Heremans die de wortels van de bloeiende KMO legde, gevolgd door zijn zoon Jos Heremans. Die komt  nog regelmatig een kijkje nemen in de werkplaats of hij er geen handje kan toesteken bij de 12 personeelsleden van het autobedrijf dat sedert 1964 officiële dealer van Volvo is.

De verbouwing werd in 3 fasen uitgevoerd: Eerst werd de werkplaats aangepast, zodat 2 techniekers aan één wagen kunnen werken, hetgeen voor snellere reparatietijden zorgt.  Daarna werd aan de overkant een nieuwe showroom gebouwd met 3 verdiepingen die nu gebruikt worden voor de tweedehandswagens van Volvo Select. Dank zij de centrale lift kunnen wagens zeer snel voorgereden worden voor testritten.  Tenslotte werd de grote showroom onder handen genomen, helemaal volgens de nieuwste Volvo Retail Experience normen, zoals binnenkort alle Volvo-dealers hun tentoonstellingsruimte zullen aanpakken. Opvallend is dat de glaspartijen gedeeltelijk werden geblindeerd met alleen grote kijkgaten die de nieuwsgierigheid van de consument moeten aanwakkeren.

Om de 700 gasten te ontvangen werd de showroom gedeeltelijk leeg gemaakt met uitzondering van de Volvo XC40, het model dat in Gent geproduceerd werd en vorig jaar in Genève werd uitgeroepen tot European Car of the Year. De familie Heremans kreeg felicitaties van burgemeester Luc Vleugels en van Wim Maes, algemeen directeur van Volvo Cars Belux. Die laatste wees op de bijzondere verbondenheid van Rudy Heremans en zijn team met de klanten wat het bedrijf in het verleden reeds 6 maal de Klantentevredenheidsaward van Volvo opleverde. Ook nu werden de klanten bijzonder in de watten gelegd met de humor van Dirk Bauters, de zang van Vanessa Chinitor  en een ruime voorraad drank en lekkere frietjes.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Speciale promoties Check het hier