Nieuws uit de regio

20-12-2019 - Heist-op-den-Berg

Heistenaars waren bijzonder gul

Donderdag 12 december was een bijzondere dag voor Heist-op-den-Berg. Meer dan 2750 Heistenaars liepen of wandelden het 2,5 km lange parcours. De organisatie hield er aan om de Warmste Vereniging, de Warmste School en het Warmste Bedrijf extra in de bloemen te zetten bij de bekendmaking van het totale bedrag van de opbrengst. Tegelijkertijd werd ook een grote naam bekend gemaakt voor Heist Zingt 2020

De totale opbrengst van Heist  Loopt Warm 2019 was 18.500 euro, 2500 euro meer dan vorig jaar. Dat bedrag wordt verdeeld over 3 goede doelen:
- Casa Di Colore, een nieuw project voor mensen met een meervoudige beperking die al jaren op de wachtlijst staan voor een persoonsgebonden assistentiebudget
- Must vzw, een organisatie die zich in het bijzonder toelegt op mucoviscidose met de focus op kinderen met deze ziekte in Heist op den Berg en omstreken
- Het nachtverblijf voor de bewoners van Nethedal, het initiatief voor mensen met een beperking die nu alleen dagopvang hebben in Booischot.

De warmste onder warme bedrijven, verenigingen en scholen:
Voor minstens één jaar zijn zij alleszins …
• Het warmste bedrijf, derde jaar op rij, MSD – 170 deelnemers – 382 ronden
• De warmste vereniging, derde jaar op rij, KFCM Hallaar Molenzoden, 324 deelnemers – 324 ronden
• De warmste school, IMG, 68 deelnemers – 111 Ronden

De warmste huizen van Heist
Men heeft al heel goed de best gedaan de huizen langs het parcours gezellig te verlichten, al zullen we bij een volgende editie nog meer aandringen extra lichtjes te plaatsen en goed op te vallen.De winnaars zijn één huis geworden en twee straatjes. Deze mensen hebben super hun best gedaan een bijdrage te leveren aan een gezellige Heist Loopt Warm. Eerstdaags zal een attentie in de bus gestoken worden van deze huiseigenaars.
• Eglantierstraat nummer 5
• De hele Postweg
• Het begin van de Voogdijstraat

Gert Vercammen was ook bijzonder trots om een aankondiging te doen over Heist Zingt op 30 augustus 2020: “Nog nooit hebben we zo vroeg al een naam kunnen bekendmaken, maar met Killer Queen hadden we een uitzonderlijke opportuniteit die we niet konden laten schieten. Deze gelauwerde internationale coverband zal ter ere van 50 jaar Queen 1970 – 2020 uitsluitend 1.30 u lang de meest bekende Queen songs brengen, en dit op een uitzonderlijke hoog niveau.”

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier