Nieuws uit de regio

24-11-2019 - Aarschot

Al meer dan 1300 inschrijvingen

De inschrijvingen voor Heist Loopt Warm op donderdag 12 december lopen als een trein. Tot 9 december (om middernacht) kan nog ingeschreven worden via www.heistlooptenzingt.be . Er zijn ook al 18 verenigingen en bedrijven die het peterschap over een deel van het parcours hebben opgenomen.

Wanneer je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button, telkens een andere kleur als je voor 1 – 2 – 3 of meer rondes intekent . Vanaf twee ronden ligt er een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar. Je kan net als vorige jaren een hoofdlamp aankopen voor slechts € 5. Zo'n lampje is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer, maar ook broodnodig tijdens een avondloop.

De organisatie is ook op zoek naar het Warmste Huis langs het 2,5 km lange parcours. “We dagen alle huizen op het parcours uit om de tocht zo gezellig mogelijk mee in te kleden: lichtjes voor het raam, kaarsjes op de vensterbank, sfeerverlichting tegen de gevel, verlichte kerstbomen,...Alles kan, alles mag! En de 3 warmste huizen krijgen een verrassing”.

Actie Zorgenmens verdeelt dit jaar in het kader van de Warmste Week de opbrengst van Heist Loopt Warm over drie verschillende goede doelen uit Heist:
- Casa Di Colore, ten voordele van de opvang van mensen met een meervoudige motorische/verstandelijke beperking
- vzw Must, ten voordele van onderzoek naar mucoviscidose
- de bouw van nachtcentrum Nethedal in Heist centrum

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier