Nieuws uit de regio

24-11-2019 - Aarschot

Al meer dan 1300 inschrijvingen

De inschrijvingen voor Heist Loopt Warm op donderdag 12 december lopen als een trein. Tot 9 december (om middernacht) kan nog ingeschreven worden via www.heistlooptenzingt.be . Er zijn ook al 18 verenigingen en bedrijven die het peterschap over een deel van het parcours hebben opgenomen.

Wanneer je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button, telkens een andere kleur als je voor 1 – 2 – 3 of meer rondes intekent . Vanaf twee ronden ligt er een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar. Je kan net als vorige jaren een hoofdlamp aankopen voor slechts € 5. Zo'n lampje is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer, maar ook broodnodig tijdens een avondloop.

De organisatie is ook op zoek naar het Warmste Huis langs het 2,5 km lange parcours. “We dagen alle huizen op het parcours uit om de tocht zo gezellig mogelijk mee in te kleden: lichtjes voor het raam, kaarsjes op de vensterbank, sfeerverlichting tegen de gevel, verlichte kerstbomen,...Alles kan, alles mag! En de 3 warmste huizen krijgen een verrassing”.

Actie Zorgenmens verdeelt dit jaar in het kader van de Warmste Week de opbrengst van Heist Loopt Warm over drie verschillende goede doelen uit Heist:
- Casa Di Colore, ten voordele van de opvang van mensen met een meervoudige motorische/verstandelijke beperking
- vzw Must, ten voordele van onderzoek naar mucoviscidose
- de bouw van nachtcentrum Nethedal in Heist centrum

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier