Nieuws uit de regio

13-08-2019 - Wiekevorst

KWB Gezinsdag moeilijk bereikbaar

De Gezinsdag, jaarlijks op 15 augustus, is het hoogtepunt van de Wiekevorstse KWB-werking. Door de werken in het centrum is het feestterrein dit jaar moeilijk te bereiken, trouwens voor iedereen die naar zaal Sint Jan of  sporthal De Wimpel in de Dalstraat wil.

Eén van de hoogtepunten van de 42ste editie is de Turfstekerstocht, een wandeling naar keuze van 5 – 8 – 14 of 20 km door de meeste landelijke deelgemeente van Heist-op-den-Berg. Het team van voorzitter Bart Van Bael heeft weer mooie, onontgonnen plekjes gevonden, waarlangs de wandeling passeert. Nieuw dit jaar is dat je bij de twee korte afstanden ook op zoek kan gaan naar schatten via geocaching. Fietsers kunnen kiezen uit tochten van 25 – 35 of 50 km, volledig afgepijld. Vertrekken kan in zaal Sint Jan tussen 8 en 15 u.

In en rond de zaal is nog heel wat randanimatie met springkastelen en kindergrime. Van 11 tot 18 u is het KWB-restaurant geopend met mosselen, curryworst met frietjes en ijscrème en een gezellig caféterras. Traditioneel is er op 15 augustus om 10 u, in het kader van de Gezinsdag, een openlucht eucharistieviering in Klein Scherpenheuvel aan de Kapellekensdreef met speciale aandacht voor alle moeders.

Door de werken aan de nieuwe bocht van de Herenthoutsesteenweg en de Itegemse weg is er een omleiding voorzien: komende van Itegem moet men voor het dorpscentrum link de Kapelledijk inslaan om zo via de Webstraat en de Belstraat de Herenthoutse steenweg te bereiken. Vanuit de andere richtingen moet men eerst ook via de Kruisstraat naar de Itegemseweg om zo de omleiding te volgen.

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier