Nieuws uit de regio

13-08-2019 - Wiekevorst

KWB Gezinsdag moeilijk bereikbaar

De Gezinsdag, jaarlijks op 15 augustus, is het hoogtepunt van de Wiekevorstse KWB-werking. Door de werken in het centrum is het feestterrein dit jaar moeilijk te bereiken, trouwens voor iedereen die naar zaal Sint Jan of  sporthal De Wimpel in de Dalstraat wil.

Eén van de hoogtepunten van de 42ste editie is de Turfstekerstocht, een wandeling naar keuze van 5 – 8 – 14 of 20 km door de meeste landelijke deelgemeente van Heist-op-den-Berg. Het team van voorzitter Bart Van Bael heeft weer mooie, onontgonnen plekjes gevonden, waarlangs de wandeling passeert. Nieuw dit jaar is dat je bij de twee korte afstanden ook op zoek kan gaan naar schatten via geocaching. Fietsers kunnen kiezen uit tochten van 25 – 35 of 50 km, volledig afgepijld. Vertrekken kan in zaal Sint Jan tussen 8 en 15 u.

In en rond de zaal is nog heel wat randanimatie met springkastelen en kindergrime. Van 11 tot 18 u is het KWB-restaurant geopend met mosselen, curryworst met frietjes en ijscrème en een gezellig caféterras. Traditioneel is er op 15 augustus om 10 u, in het kader van de Gezinsdag, een openlucht eucharistieviering in Klein Scherpenheuvel aan de Kapellekensdreef met speciale aandacht voor alle moeders.

Door de werken aan de nieuwe bocht van de Herenthoutsesteenweg en de Itegemse weg is er een omleiding voorzien: komende van Itegem moet men voor het dorpscentrum link de Kapelledijk inslaan om zo via de Webstraat en de Belstraat de Herenthoutse steenweg te bereiken. Vanuit de andere richtingen moet men eerst ook via de Kruisstraat naar de Itegemseweg om zo de omleiding te volgen.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier