Nieuws uit de regio

08-08-2019 - Heist-op-den-Berg

“Na 1 km zien ze al sterretjes”

Johan Cannaerts heeft de kilometeraanduiding aangebracht voor het parcours van Heist Loopt op zondag 25 augustus. Het nieuwe traject zal nog zwaarder zijn met de beklimming van de Heistse berg langs Bergop, naast het Torengebouw. Boven op de berg, op het Kerkplein, zullen de lopers net 1 km hebben afgelegd “en velen zullen hier al sterretjes zien”, volgens Johan, die zelf ooit de marathon van New York liep.

Zoals al enkele jaren is het vertrek voorzien  op het Cultuurplein, waar een deel van de accommodatie van Hestival wordt gebruikt. Het parcours blijft grotendeels hetzelfde met nog een extra lus aan de Neerweg langs de appartementsblok naast de parking van Carrefour en zo via de Poststraat terug naar de Noordstraat om te arriveren het Cultuurplein.

Op meer dan 2 weken voor de start zijn er al meer dan 1600 inschrijvingen. Inschrijven kan tot 19 augustus om 00 u via www.heistlooptenzingt.be . Dat heeft het voordeel dat het een beetje goedkoper is, dat je verzekerd bent van een goodiebag en dat je een gratis inkombandje t.w.v. 5 euro krijgt voor Heist Zingt. De dag zelf kan je ook nog inschrijven vanaf 11 u tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd.

De personal coach Sportinne zorgt nog twee keer voor gratis begeleiding tijdens een voorbereidend trainingsloopje in groep op 14 en 21 augustus, telkens om 19.15 u. Vertrek en aankomst aan Sportinne, Bergstraat 27. De voorbije weken waren er al meer dan 60 deelnemers, maar iedereen kan nog steeds aansluiten om wat goeie raad te krijgen: waar zijn de moeilijke punten? waar kan je wat recupereren? Achteraf is er nog nog een 20-tal minuten vrijblijvende sessie looptechniek of blessurepreventieve, stabilisatie- en core oefeningen om veiliger en efficiënter te lopen.

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier