Nieuws uit de regio

23-05-2019 - Heist-op-den-Berg

Hoe goed ken jij Heist-op-den-Berg?

Een unieke manier om je eigen gemeente beter te leren kennen, zijn  deze zomer weer de verschillende fietszoektochten die door Heistse socio-culturele verenigingen worden georganiseerd. Op die manier ontdek je verschillende plekjes, vlak bij je deur waar je nog nooit eerder bent geweest.

De Landelijke Gilde van Heist-centrum heeft voor de derde keer een mooi parcours uitgestippeld van ongeveer 20 km lang, vertrekkende vanuit het centrum richting Booischot. Onderweg  worden er een aantal gewone vragen en een aantal fotovragen voorgeschoteld. Hierbij wordt ook aandacht geschonken aan enkele historische en culturele wetenswaardigheden. Tot 15 september kan je nog deelnemen aan 5 euro. Deelnameformulieren vind je onder meer bij de Dienst Toerisme in de Poststraat of bij Fietsen Geuens aan de Oude Godstraat. Iedereen die zijn antwoordblad tijdig binnenbrengt krijgt een prijs op de prijsuitreiking op 27 september 2019 in  zaal Withofke  te Zonderschot. De zoektocht is samengesteld door Jos Wyns. Bij hem kan je ook info krijgen via tel. 0498  80 91 09 of via mail wyns.jos@skynet.be

De zoektocht van de Landelijke Gilde van Wiekevorst is ook ongeveer 20 km lang en kost 7 euro. De beste zoektochter die zijn formulier voor 10 september heeft binnen gebracht wint een nieuwe fiets, maar voor alle andere deelnemers zijn er ook waardevolle prijzen. Deelnemingsformulieren zijn verkrijgbaar bij De Witte Lelie, Itegemseweg 98 en Brasserie ‘t Straatje, L.V.Bauwelstraat 1 te Wiekevorst en in café Nieuwendyck aan ’s Herenweg te Itegem.

De fietszoektocht van KWB Hallaar begint pas op 1 juli, maar je hebt daarvoor tijd tot 9 september. Formulieren daarvoor zijn binnenkort ter beschikking bij de Halderse Boekhandel aan de Leopoldlei 88

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Speciale promoties Check het hier