Nieuws uit de regio

19-03-2019 - Hulshout

Op ’t kerkhof kan het ook leuk zijn

Toneel De Hulst presenteert in het Mattheus parochiecentrum aan de Grote Baan het voorlaatste weekend van maart een bijzonder toneelstuk: Het kerkhofclubje van auteur Ivan Menchel, een feel-good stuk waarin ontroering en gulle lach mekaar in hoog tempo opvolgen.

In en regie van Heistenaar Geert Van den Broeck brengt De Hulst een stuk over drie vriendinnen die recent weduwe werden. Eén keer per week komen ze samen op het kerkhof: daarna praten ze bij koffie en taart na over het leven. Ze zijn allemaal happy single – tot een van hen Sam leert kennen, de plaatselijke beenhouwer. De vriendschap dreigt uit elkaar te vallen. Houdt het Kerkhofclubje stand of sneuvelt het? Zet je schrap voor een hartverwarmend verhaal waarin een lach en een traan elkaar in sneltempo opvolgen. Op de planken ziet u Griet Bruynseels, Rosette Den Abt, Kathleen Mathieu, Jef Verhaegen en Pascale Urgel (ontbreekt op de foto). Opvoeringen op vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 en dinsdag 26 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 18 en 20 uur op 0495 17 25 57. www.toneeldehulst.be

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier