Nieuws uit de regio

19-03-2019 - Hulshout

Op ’t kerkhof kan het ook leuk zijn

Toneel De Hulst presenteert in het Mattheus parochiecentrum aan de Grote Baan het voorlaatste weekend van maart een bijzonder toneelstuk: Het kerkhofclubje van auteur Ivan Menchel, een feel-good stuk waarin ontroering en gulle lach mekaar in hoog tempo opvolgen.

In en regie van Heistenaar Geert Van den Broeck brengt De Hulst een stuk over drie vriendinnen die recent weduwe werden. Eén keer per week komen ze samen op het kerkhof: daarna praten ze bij koffie en taart na over het leven. Ze zijn allemaal happy single – tot een van hen Sam leert kennen, de plaatselijke beenhouwer. De vriendschap dreigt uit elkaar te vallen. Houdt het Kerkhofclubje stand of sneuvelt het? Zet je schrap voor een hartverwarmend verhaal waarin een lach en een traan elkaar in sneltempo opvolgen. Op de planken ziet u Griet Bruynseels, Rosette Den Abt, Kathleen Mathieu, Jef Verhaegen en Pascale Urgel (ontbreekt op de foto). Opvoeringen op vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 en dinsdag 26 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 18 en 20 uur op 0495 17 25 57. www.toneeldehulst.be

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier