Agenda activiteiten

Zaterdag 06 maart 2021 t.e.m. zondag 30 mei 2021

Expo: 'This is the sound of C'

Wie in deze bizarre tijden toch wat cultuur wil opsnuiven kan nog tot 30 mei 2021 terect in Cultuurcentrum Zwaneberg voor de expo 'This is the sound of C'. Daarin brengt curator Kris Campo werk van acht hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bij elkaar. Deze tentoonstelling toont veel keramiek, maar gaat niet over keramiek. Er is immers ook plaats voor wandtapijten.

De expo is van zaterdag 6 maart t.e.m. 30 mei 2021 dagelijks vrij te bezoeken van 14u tot 17u in de exporuimte van Cultuurcentrum Zwaneberg. De toegang is gratis.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Speciale promoties Check het hier