Agenda activiteiten

Zaterdag 06 maart 2021 t.e.m. zondag 30 mei 2021

Expo: 'This is the sound of C'

Wie in deze bizarre tijden toch wat cultuur wil opsnuiven kan nog tot 30 mei 2021 terect in Cultuurcentrum Zwaneberg voor de expo 'This is the sound of C'. Daarin brengt curator Kris Campo werk van acht hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bij elkaar. Deze tentoonstelling toont veel keramiek, maar gaat niet over keramiek. Er is immers ook plaats voor wandtapijten.

De expo is van zaterdag 6 maart t.e.m. 30 mei 2021 dagelijks vrij te bezoeken van 14u tot 17u in de exporuimte van Cultuurcentrum Zwaneberg. De toegang is gratis.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier