Agenda activiteiten

Vrijdag 18 september 2020 t.e.m. woensdag 23 september 2020

Opendeurdagen bij Clem Vercammen

Van 18 t/m 23 september kan je bij Clem Vercammen terecht voor hun opendeurdagen. In de kijker staan de trouwringen en de juweeltransformaties met oud goud.
Ze presenteren je de nieuwste collecties van o.a. Atelier P., Traditionals, Auro Design, Amici, Tessina, Deuxx, Dora, Flanders Briljant, ... of ontwerpen uw trouwring volledig volgens uw wens.

Maak je afspraak via info@clemvercammen.be

Extra's: 10% korting, gratis gravure en gratis trouwkussentje
 

Locatie

Clem Vercammen - Bergstraat 151 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Clem Vercammen
Gert Vercammen
T. 015 24 12 65
info@clemvercammen.be
www.clemvercammen.be

Meer over deze handelaar

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier