Agenda activiteiten

Zondag 10 januari 2021

Nieuwjaarsdrink

Het nieuwe jaar, dat wordt in Heist-op-den-Berg ingezet met de eerste winterkoopjes, muziek en vuurwerk. Op zondag 10 januari kan je er in de Bergstraat een gezellige namiddag van maken om rond 17u af te zakken naar het Cultuurplein voor de nieuwjaarsdrink van de gemeente.

Locatie

Cultuurplein - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Gemeente Heist-op-den-Berg - Dienst Markten
T. 015 23 74 04
wr@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier