Agenda activiteiten

Zondag 10 januari 2021

Nieuwjaarsdrink

Het nieuwe jaar, dat wordt in Heist-op-den-Berg ingezet met de eerste winterkoopjes, muziek en vuurwerk. Op zondag 10 januari kan je er in de Bergstraat een gezellige namiddag van maken om rond 17u af te zakken naar het Cultuurplein voor de nieuwjaarsdrink van de gemeente.

Locatie

Cultuurplein - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Gemeente Heist-op-den-Berg - Dienst Markten
T. 015 23 74 04
wr@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier