Agenda activiteiten

Donderdag 17 oktober 2019

Wereldverzetdag tegen Armoede

17 oktober is jaarlijks een moment waarop mensen wereldwijd verzet tonen tegen armoede. Ook in Heist-op-den-Berg voert vzw Den Draai samen met het lokale bestuur van Heist-op-den-Berg campagne rond de Wereldverzetdag tegen armoede. Dit jaar is de slogan 'Vrije tijd! Luxeproduct?'. Het is voor iedereen belangrijk om eens in een andere omgeving te zijn, om de batterijen op te laden en tot rust te komen. Even op vakantie gaan of je flink uitleven in een sport of hobby, vrije tijd bevordert het welzijn en vermindert stress. Net daarom staat de campagne dit jaar in het teken van vrije tijd. Het zou geen luxeproduct mogen zijn, maar is het vandaag jammer genoeg wel.

Programma

14u: Bingo Social Kruidenier (ontmoetingsruimte)
19u30: Infoavond CC Zwaneberg (Zaal Velodroom)

Locatie

Zaal Velodroom, CC Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

vzw Den Draai
T. 0468 14 69 09
info@vzwdendraai.be
www.vzwdendraai.be

Meer over deze vereniging

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier