Agenda activiteiten

Zondag 10 november 2019

Heist Speeddate

Op zondag 10 november (19u) gaat de 4de editie van Heist Speeddate door in Cultuurcentrum Zwaneberg. Dit jaar wordt er niet alleen een speeddate georganiseerd voor singles maar ook voor duo's (koppel, vrienden, familieleden, collega's, nieuwe inwoners, ...) zodat je nieuwe mensen kan leren kennen vanuit Heist en omstreken.

Inschrijven kan via heistspeeddate@gmail.com

Vanaf 22u is ook iedereen welkom in ons datecafé.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Korfbalclub Joki
Glenn Verbeeck
T. 0473 36 12 05
glenn_verbeeck@hotmail.com
www.kcjoki.be

Meer over deze vereniging

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier