Agenda activiteiten

Zondag 10 november 2019

Heist Speeddate

Op zondag 10 november (19u) gaat de 4de editie van Heist Speeddate door in Cultuurcentrum Zwaneberg. Dit jaar wordt er niet alleen een speeddate georganiseerd voor singles maar ook voor duo's (koppel, vrienden, familieleden, collega's, nieuwe inwoners, ...) zodat je nieuwe mensen kan leren kennen vanuit Heist en omstreken.

Inschrijven kan via heistspeeddate@gmail.com

Vanaf 22u is ook iedereen welkom in ons datecafé.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Korfbalclub Joki
Glenn Verbeeck
T. 0473 36 12 05
glenn_verbeeck@hotmail.com
www.kcjoki.be

Meer over deze vereniging

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier