Agenda activiteiten

Zaterdag 19 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Heist

In het kader van de nacht van het Kempens Erfgoed kan je op zaterdag 19 oktober terecht in het Cultuurcentrum van Heist-op-den-Berg voor een lezing over WOII in de gemeente. Wat gebeurde er tijdens de Tweede Wereldoorlog? Hoe werd de gemeente bevrijd? Neem gezellig plaats voor een boeiend lezing over de turbulente oorlogsjaren in Heist.

Inschrijven: 015 22 86 94 of cultuur@heist-op-den-berg.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

dienst Cultuur
An Vertommen
T. 015 22 86 94
avt@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier