Agenda activiteiten

Zaterdag 19 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Heist

In het kader van de nacht van het Kempens Erfgoed kan je op zaterdag 19 oktober terecht in het Cultuurcentrum van Heist-op-den-Berg voor een lezing over WOII in de gemeente. Wat gebeurde er tijdens de Tweede Wereldoorlog? Hoe werd de gemeente bevrijd? Neem gezellig plaats voor een boeiend lezing over de turbulente oorlogsjaren in Heist.

Inschrijven: 015 22 86 94 of cultuur@heist-op-den-berg.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

dienst Cultuur
An Vertommen
T. 015 22 86 94
avt@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier