Agenda activiteiten

Zondag 08 december 2019

Operettegala KWB Zonderschot

Op zondag 8 december (15u) organiseert KWB Zonderschot in samenwerking met Vlaams Muziek Theater een Operettegala. Je beluistert er de mooiste evergreens, operette-, opera- en musicalmelodieën. Het wordt een prachtig concert met solisten, dansers en het orkest van het Vlaams Muziek Theater.

Tickets: € 30 (parterre) - € 23 (balkon)
te bestellen bij André Van Egdom: 015 24 70 75

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

KWB Zonderschot
Fieke Heremans
T. 0497 40 21 09
evenementen@kwbzonderschot.be
www.kwbzonderschot.be

Meer over deze vereniging

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier