Agenda activiteiten

Zondag 08 december 2019

Operettegala KWB Zonderschot

Op zondag 8 december (15u) organiseert KWB Zonderschot in samenwerking met Vlaams Muziek Theater een Operettegala. Je beluistert er de mooiste evergreens, operette-, opera- en musicalmelodieën. Het wordt een prachtig concert met solisten, dansers en het orkest van het Vlaams Muziek Theater.

Tickets: € 30 (parterre) - € 23 (balkon)
te bestellen bij André Van Egdom: 015 24 70 75

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

KWB Zonderschot
Herman Claes
T. 015 22 44 84
herman.claes@gmail.com
www.kwbzonderschot.be

Meer over deze vereniging

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier