Agenda activiteiten

Zondag 03 mei 2020

Bloesemwandeling

Op zondag 3 mei kan je gaan wandelen bij de Chiro van Booischot tijdens de Bloesemwandeling. Starten doe je op de chiroterreinen voor 4 verschillende wandelafstanden (4, 5, 7 en 10 kilometer). Alle wandelingen gaan door kasteeldomein Ter Laeken en de Grote Netevallei.
De wandeling van 4 km gaat grotendeels over een verhard parcours, ideaal voor rolstoelgebruikers, en je kan er ook meedoen aan een fotozoektocht. In de grote tent zal je niet alleen iets kunnen drinken, er wordt ook een BBQ voorzien.

Vertrekken doe je aan de Chiroterreinen van Chiro Booischot tussen 8 en 15 uur.

Meer info bij Jan Van Dessel (0497 87 22 42 - jan.van.dessel@hotmail.com)

Locatie

Chiroterrein Booischot - Ter Laken 2A - 2221 Booischot

Organisatie

Chiro Booischot
info@chirobooischot.be
www.chirobooischot.be

Meer over deze vereniging

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier