Agenda activiteiten

Zondag 03 mei 2020

Bloesemwandeling

Op zondag 3 mei kan je gaan wandelen bij de Chiro van Booischot tijdens de Bloesemwandeling. Starten doe je op de chiroterreinen voor 4 verschillende wandelafstanden (4, 5, 7 en 10 kilometer). Alle wandelingen gaan door kasteeldomein Ter Laeken en de Grote Netevallei.
De wandeling van 4 km gaat grotendeels over een verhard parcours, ideaal voor rolstoelgebruikers, en je kan er ook meedoen aan een fotozoektocht. In de grote tent zal je niet alleen iets kunnen drinken, er wordt ook een BBQ voorzien.

Vertrekken doe je aan de Chiroterreinen van Chiro Booischot tussen 8 en 15 uur.

Meer info bij Jan Van Dessel (0497 87 22 42 - jan.van.dessel@hotmail.com)

Locatie

Chiroterrein Booischot - Ter Laken 2A - 2221 Booischot

Organisatie

Chiro Booischot
info@chirobooischot.be
www.chirobooischot.be

Meer over deze vereniging

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier