Agenda activiteiten

Dinsdag 18 februari 2020

3de Haringleurderswandeltocht

Op dinsdag 18 februari is er de 3de Haringleurderstocht vanuit Itegem. De naam komt van een oud gebruik want vroeger leurde men in Itegem met de fiets, met achterop enkele bakjes bakharing, van deur tot deur. De wandeling vertrekt vanuit de parochiezaal van Itegem in de Schoolstraat en je kan een van de vier lussen wandelen.

  • Lus A (9 km)
  • Lus B (7 km)
  • Lus C (8 km)
  • Lus D (5 km) rolstoelvriendelijk

Na het wandelen kan je genieten van overheerlijke frietjes met stoofvlees, bakharing en je kan uiteraard ook iets drinken.

Inschrijving: € 1,50 voor leden en € 2 voor niet-leden
Vertrekken kan vanaf 7 tot 15u.

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem 1059 vzw
Johan Dierckx
T. 0494 42 29 18
wsv.ivas@gmail.com
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier