Agenda activiteiten

Dinsdag 18 februari 2020

3de Haringleurderswandeltocht

Op dinsdag 18 februari is er de 3de Haringleurderstocht vanuit Itegem. De naam komt van een oud gebruik want vroeger leurde men in Itegem met de fiets, met achterop enkele bakjes bakharing, van deur tot deur. De wandeling vertrekt vanuit de parochiezaal van Itegem in de Schoolstraat en je kan een van de vier lussen wandelen.

  • Lus A (9 km)
  • Lus B (7 km)
  • Lus C (8 km)
  • Lus D (5 km) rolstoelvriendelijk

Na het wandelen kan je genieten van overheerlijke frietjes met stoofvlees, bakharing en je kan uiteraard ook iets drinken.

Inschrijving: € 1,50 voor leden en € 2 voor niet-leden
Vertrekken kan vanaf 7 tot 15u.

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem 1059 vzw
Johan Dierckx
T. 0494 42 29 18
wsv.ivas@gmail.com
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier