Berlaar

Of er nu een activiteit doorgaat aan de kiosk op de markt in het centrum of in één van de deelgemeenten ... Ambiance is verzekerd in deze Kempense gemeente. Met andere woorden, Berlaar (Balder) leeft!

Gemeentelijke activiteiten Berlaar

Vrijdag 18 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Berlaar

Wil je een concert bijwonen op een unieke erfgoedplek? Laat je op vrijdag 18 oktober betoveren door engelengezang in het Sint-Lambertus kerkje in Gestel. Het koor Vox Gregoriana Berlarensis o.l.v. Guido Peeters brengt korte concertjes met gregoriaanse gezangen. Een aanrader om even tot rust te komen.

Welkom vanaf 20u (ieder kwartier een concertje met om 21u45 het laatste concert)

Locatie

Sint-Lambertus kerk - Lambertusplaats - 2590 Berlaar

Organisatie

Vrijdag 18 oktober 2019

Nacht van het Kempens Erfgoed in Berlaar

De Berlaarse fanfare blies al 185 kaarsjes uit en is daarmee de oudste vereniging van de gemeente. In deze tentoonstelling maak je kennis met de fanfare en haar muzikanten van weleer tijdens de nacht van het muzikale in het heden, verleden en de toekomst. Bovendien ontdek je hoe de muzikanten vandaag hun instrumenten bespelen en werp je een blik op de toekomst van Sint Cecilia.

Wanneer? Vrijdag 18 oktober van 19 - 23 uur.

Locatie

Zaal Polido - Misstraat 70 - 2590 Berlaar

Organisatie

KF Ste Cecilia Berlaar
Jan Augustijnen
T. 0478 95 42 73
fanfare@ceciliaberlaar.be
www.ceciliaberlaar.be

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier