Putse Feesten

Naar goede gewoonte trekken de Putse Feesten de zomer op gang. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni kan je telkens vanaf 11u ’s ochtends door de centrumstraten kuieren, snuffelen tussen leuke spulletjes bij de handelaars en genieten van heel wat randanimatie. Op het podium voor de kerk, centraal op het kerkplein, zal ook muzikaal heel wat te beleven zijn voor groot en klein. Trouwens, maandag 10 juni is het Pinkstermaandag dus je kan op zondag extra lang blijven hangen!

Putte Gooit
De lokale handelaars gooien met prijzen tijdens de Putse Feesten! Haal op zaterdag om 17u30 je beste vangkunsten boven, positioneer je voor het podium op het kerkplein en misschien ga jij dan wel aan de haal met de gouden bal die een aankoopbon van € 250 bevat of met een van de andere leuke prijzen. Herman Verbruggen, beter gekend als Markske van De Kampioenen, zal alles in goede banen leiden.

Plezier voor groot, maar zeker ook klein!
Natuurlijk is er naar goede gewoonte de kermis waar de kindjes hun hartje kunnen ophalen maar daarnaast wordt er nog meer leuks voorzien. Op zaterdagnamiddag is er een heuse circusworkshop waar tal van kunstjes aangeleerd worden. De kinderen zullen zich echte acrobaten voelen. Op zondag trekken Clown Pleks & Timo de namiddag op gang vanaf 13u30. Met hun grappen en grollen, goochelnummers, muziek en dans wordt het ongetwijfeld een gezellige boel. Nadien is er Kids On The Dancefloor met een superswingende Kinder Disco Show. Wedden dat je zelf ook niet stil zal kunnen blijven staan!

Muzikale acts
De Romeo'sDe Romeo’s zetten op zaterdagnamiddag het kerkplein in vuur en vlam. Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi brengen vanaf 16 uur hun grootste hits en  een flinke portie ambiance. Vanaf 18u30 brengt DJ Delirium de sfeer erin met heel wat toffe beats waarna vanaf 19u30 Les Copines het overneemt voor wat girlpower. Dit nieuwe partyconcept met onder andere Isabelle A en Ianthe Tavernier brengt all time pop- en dancehits met een uiterst hoog feestgehalte. Op zaterdag sluit Coco Jr. & The All Stars de feestelijkheden af met een kruidige mix van pop, rap, funk, R&B, reggae, soul en dance.

Op zondag staat gezellige ambiance centraal! Maandag 10 juni is een verlofdag (Pinkstermaandag) dus blijf gerust extra lang plakken. Om 17 uur is het aan Laura Omloop die je nog wel kent van haar deelname aan het junior Songfestival met haar liedje ‘Zo verliefd’. Om 18 uur zorgt Maarten Vancoillie, radio-dj bij Q-music voor de juiste sfeer met aanstekelijke hits. Nadien is het aan Pino Baresi die in zijn eigen typische stijl de ene internationale successong na de andere brengt. Het feestweekend wordt afgesloten door DJ Milano. Welke muziek hij daarvoor kiest? Een verrassende, uiterst dansbare mix van verschillende stijlen!

Middenstand Putte en Gemeente PutteSamenwerking met de gemeente
Middenstand Putte organiseert de Putse Feesten in samenwerking met de gemeente. Deze laatste neemt de muzikale acts gedeeltelijk voor zijn rekening en daar zijn de lokale middenstanders blij om! “Op die manier krijgen we wat meer ademruimte om er spetterende Putse Feesten van te maken.”

Ontdek onze gloednieuwe  website: www.winkelenputte.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier