Vlaamse Schlageravond: Feesten in Baal

Afgelopen december zou de 19de editie van de Vlaamse Schlageravond plaatsgevonden hebben ... een jarenlange traditie in Baal. ‘De Eddy’s’ zouden echter ‘De Eddy’s’ niet zijn als ze niet op zoek zouden gegaan zijn naar een oplossing. Achter de schermen werd hard gewerkt om een nieuwe datum te vinden en die is er nu ... zaterdag 30 april kan er weer gefeest worden in Baal!

Alles blijft hetzelfde
Had je al tickets voor de 19de editie van de Vlaamse Schlageravond die in december zou doorgaan? Geen nood, de tickets van toen gelden ook voor deze editie. Verder blijft alles hetzelfde, ook het VIP-gedeelte. Wat de artiesten betreft tekent iedereen opnieuw present om het beste van zichzelf te geven. Alleen het Feestteam uit Nederland kan er niet bij zijn maar krijgt een waardige vervanger met een topper als Bart Kaëll.

Twee keer feest in 2022
In Baal weten ze wat feesten is en daarom gaan ze dit jaar voor 2 schlageravonden. Je kan ook zaterdag 17 december 2022 al vrijhouden want dan gaat de 20ste editie van de Vlaamse Schlageravond door.

Zaterdag 30 april
Verwarmde feesttent Baal

Danny Fabry, Yves Segers, Joe Hardy, Johan Veugelers, Dennie Christian, De Romeo’s & Bart Kaëll

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier