Hulshoutse kerstmarkt

Op zondag 12 december kan je in het centrum van Hulshout terecht voor een sfeervolle kerstmarkt waar je naar hartenlust zal kunnen kerstshoppen in een gezellige sfeer. Op zoek naar  leuke kerstgeschenkjes? Dan vind je op de Hulshoutse kerstmarkt vast wat leuks. Ook voor de allerkleinsten wordt er animatie voorzien zodat zowel jong en oud er een leuke dag kunnen  beleven.

Live muziek & animatie
De sfeervolle ambiance die je sowieso terugvindt op een kerstmarkt wordt extra kracht bijgezet door de Hulshoutse band Jameson & Power. Deze sfeermakers zullen jong en oud weten te  bekoren met tal ven populaire Ierse songs met een hoog meezinggehalte. Met heel wat kinderanimatie, kindergrime en versnaperingen zal er heel wat te beleven vallen.

De kracht van een wens
Katrien Haepers van Brasserie Het Toreken en Nathalie Wouters van De Hoofdzaak en De Fashion Zaak zetten hun schouders onder dit initiatief. Als ondernemende mama’s kozen zij ervoor een deel van de opbrengsten aan Make-A-Wish te schenken, de hartverwarmende organisatie die wensen vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte  lijden.

De Hulshoutse Kerstmarkt
12 december 2021 (12u)
Prof. Dr. Vital Celenplein

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Speciale promoties Check het hier