Toekan Records

Vinyl & CD, drankjes en gebak

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9u00 - 18u00
Woensdag: 9u00 - 18u00
Donderdag: 9u00 - 18u00
Vrijdag: 9u00 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

Bedrijfsreportage

VINYL & CD
Toekan Records biedt een verfrissende selectie nieuwe en 2de hands vinylplaten aan. De collectie wordt met zorg door ons samengesteld en bevat een uitgebreide selectie die in elke platenkast thuishoort. Platen die hun weg naar de muziekgeschiedenis gevonden hebben, klassiekers of unieke buitenbeentjes, maar evenzeer gloednieuwe releases waarvan we overtuigd zijn dat die je aandacht waard zijn. De voorraad wordt wekelijks bijgestuurd, aangevuld en groeit mee op het ritme van de zaak. De collectie kleurt met de seizoenen en heeft de ambitie om de polsslag van de hedendaagse alternatieve muziek te voelen. Toekan Records nodigt bovendien elke zaterdag vinylvogels van divers pluimage uit, die live voor een gepaste soundtrack zorgen en je meenemen op een vrije vlucht doorheen hun platencollectie.

HORECA
Toekan is een gezellig nest waar uitvliegers van divers pluimage zich thuis voelen. Koffiedampen mengen er zich in de atmosfeer met de soundtrack van de dag. En als het vinyl dat door de boksen klinkt niet krakend vers is, dan is het gebak dat wel. Nestel je voor een frisse pint of een goed glas wijn en vergeet even dat daarbuiten nog een hele wereld op je wacht.

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier