Toekan Records

Vinyl & CD, drankjes en gebak

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9u00 - 18u00
Woensdag: 9u00 - 18u00
Donderdag: 9u00 - 18u00
Vrijdag: 9u00 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

Bedrijfsreportage

VINYL & CD
Toekan Records biedt een verfrissende selectie nieuwe en 2de hands vinylplaten aan. De collectie wordt met zorg door ons samengesteld en bevat een uitgebreide selectie die in elke platenkast thuishoort. Platen die hun weg naar de muziekgeschiedenis gevonden hebben, klassiekers of unieke buitenbeentjes, maar evenzeer gloednieuwe releases waarvan we overtuigd zijn dat die je aandacht waard zijn. De voorraad wordt wekelijks bijgestuurd, aangevuld en groeit mee op het ritme van de zaak. De collectie kleurt met de seizoenen en heeft de ambitie om de polsslag van de hedendaagse alternatieve muziek te voelen. Toekan Records nodigt bovendien elke zaterdag vinylvogels van divers pluimage uit, die live voor een gepaste soundtrack zorgen en je meenemen op een vrije vlucht doorheen hun platencollectie.

HORECA
Toekan is een gezellig nest waar uitvliegers van divers pluimage zich thuis voelen. Koffiedampen mengen er zich in de atmosfeer met de soundtrack van de dag. En als het vinyl dat door de boksen klinkt niet krakend vers is, dan is het gebak dat wel. Nestel je voor een frisse pint of een goed glas wijn en vergeet even dat daarbuiten nog een hele wereld op je wacht.

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier