Toekan Records

Vinyl & CD, drankjes en gebak

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9u00 - 18u00
Woensdag: 9u00 - 18u00
Donderdag: 9u00 - 18u00
Vrijdag: 9u00 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 18u00
Zondag: Gesloten

Bedrijfsreportage

VINYL & CD
Toekan Records biedt een verfrissende selectie nieuwe en 2de hands vinylplaten aan. De collectie wordt met zorg door ons samengesteld en bevat een uitgebreide selectie die in elke platenkast thuishoort. Platen die hun weg naar de muziekgeschiedenis gevonden hebben, klassiekers of unieke buitenbeentjes, maar evenzeer gloednieuwe releases waarvan we overtuigd zijn dat die je aandacht waard zijn. De voorraad wordt wekelijks bijgestuurd, aangevuld en groeit mee op het ritme van de zaak. De collectie kleurt met de seizoenen en heeft de ambitie om de polsslag van de hedendaagse alternatieve muziek te voelen. Toekan Records nodigt bovendien elke zaterdag vinylvogels van divers pluimage uit, die live voor een gepaste soundtrack zorgen en je meenemen op een vrije vlucht doorheen hun platencollectie.

HORECA
Toekan is een gezellig nest waar uitvliegers van divers pluimage zich thuis voelen. Koffiedampen mengen er zich in de atmosfeer met de soundtrack van de dag. En als het vinyl dat door de boksen klinkt niet krakend vers is, dan is het gebak dat wel. Nestel je voor een frisse pint of een goed glas wijn en vergeet even dat daarbuiten nog een hele wereld op je wacht.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier