Nieuws uit de regio

28-03-2023 - Heist-op-den-Berg

Een nieuwe Heistse voetbalploeg

Vanaf het seizoen 2023-2024 zal er een extra Heistse ploeg in de nationale voetbalcompetitie spelen. KSK Heist  heeft voor volgend seizoen een tweede ploeg ingeschreven in de competitie die zal starten in 4de provinciale onder de naam KSK Heist B. Op die manier wil KSK  vooral de eigen jeugdspelers, die niet direct kunnen doorstoten naar het eerste elftal in de hoogste amateurreeks, toch een kans geven om op redelijk niveau te voetballen.

Spelen op kunstgras

“We dachten er al enkele jaren over”, vertelt Roel Grant, zelf jarenlang in het eerste elftal en nu verantwoordelijke van de jeugdafdeling, “maar eindelijk is de kogel door de kerk. Ook ploegen als Dessel en Lille hebben ondertussen ook een B-team in de laagste afdeling. Thuismatchen zullen doorgaan op zondagnamiddag op het kunstgrasveld achter de hoofdtribune. We willen het serieus aanpakken en voorzien bijvoorbeeld 2 trainingen per week. Dat in tegenstelling met de gewestelijke reservenploeg  wat toch iets meer vrijblijvend is.”

Wie wil helpen?

Trainer van de nieuwe ploeg wordt Thomas Van Loo, ook al een oudgediende van de club die ondertussen verschillende trainerscursussen volgde en onder meer in Herentals actief was. Op dit moment hebben al een 10-tal spelers toegezegd en vanuit de jeugdafdelingen zal er ook nog wat doorgeschoven worden. Daarnaast is KSK Heist nog wel op zoek naar helpende handen of voeten om het project mee op touw te zetten. Kandidaten kunnen zich aanmelden via info@kskheist.be

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier