Nieuws uit de regio

08-02-2023 - Heist-op-den-Berg

Elentriek deelt uit

Tijdens een kleine receptie in CC Zwaneberg deelde de Heistse coverband Elentriek de opbrengst uit van het evenement ‘Elentriek voor ’t leven’ op 23 december op het grote podium van het cultuurcentrum.  De drie goede doelen, Casa di colore, G-muziek Heist en Akaba Albatros, mochten onder elkaar 27.348 euro verdelen, de opbrengst van een geweldige muziekavond met verschillende BV’s en Bekende Heistenaars die belangeloos hun medewerking toezegde.

The Scene meest populair         

Iedereen kon mee de playlist van ‘Elentriek voor ’t leven’ mee helpen samenstellen door eeen verzoeknummer te sponseren. Hierbij werd de grote winnaar 2 nummers van The Scene, ‘Iedereen is van de wereld’ en ‘Samen’ die respectievelijk 2.350 en 1.720 euro opbrachten. De volgende populaire nummers waren ‘Noodgeval’ van Goldband (1.299 euro), ‘Toverdrank’ van Guido Belcanto (840 euro) en ‘De aarde’ van Urbanus (610 euro).

Goede doelen

De drie goede doelen kregen elk een cheque van 9.116 euro: Casa di colore, het project in wording voor de opvang van mensen met een meervoudige beperking; G-muziek, het initiatief om mensen met een beperking te laten musiceren, met onder meer de steun van Paul Michiels en Akabe Albatros, een scoutsverenging uit Pijpleheide, speciaal gericht op jongeren met een beperking.

Iedereen bedankt

Elentriek en Zwaneberg hadden een lange lijst van mensen en organisaties die ze moesten bedanken voor hun steun en medewerking: Urbanus, Paul Michiels, Maxine Michiels, Pieter Geens, Steven Goegebeur, Dirk Dils, Jef Deckers, Dieter Dresselaers, Lou Verhaert en DJ Easy Bies, ... maar ook Sjim & Jo, Akabe Albatros, G-muziek, Letzgo bv voor de website, catering Bianca, Ruth en Stella, fotografe Leen,  en alle vrijwilliger en sponsors.

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier