Nieuws uit de regio

08-02-2023 - Heist-op-den-Berg

Elentriek deelt uit

Tijdens een kleine receptie in CC Zwaneberg deelde de Heistse coverband Elentriek de opbrengst uit van het evenement ‘Elentriek voor ’t leven’ op 23 december op het grote podium van het cultuurcentrum.  De drie goede doelen, Casa di colore, G-muziek Heist en Akaba Albatros, mochten onder elkaar 27.348 euro verdelen, de opbrengst van een geweldige muziekavond met verschillende BV’s en Bekende Heistenaars die belangeloos hun medewerking toezegde.

The Scene meest populair         

Iedereen kon mee de playlist van ‘Elentriek voor ’t leven’ mee helpen samenstellen door eeen verzoeknummer te sponseren. Hierbij werd de grote winnaar 2 nummers van The Scene, ‘Iedereen is van de wereld’ en ‘Samen’ die respectievelijk 2.350 en 1.720 euro opbrachten. De volgende populaire nummers waren ‘Noodgeval’ van Goldband (1.299 euro), ‘Toverdrank’ van Guido Belcanto (840 euro) en ‘De aarde’ van Urbanus (610 euro).

Goede doelen

De drie goede doelen kregen elk een cheque van 9.116 euro: Casa di colore, het project in wording voor de opvang van mensen met een meervoudige beperking; G-muziek, het initiatief om mensen met een beperking te laten musiceren, met onder meer de steun van Paul Michiels en Akabe Albatros, een scoutsverenging uit Pijpleheide, speciaal gericht op jongeren met een beperking.

Iedereen bedankt

Elentriek en Zwaneberg hadden een lange lijst van mensen en organisaties die ze moesten bedanken voor hun steun en medewerking: Urbanus, Paul Michiels, Maxine Michiels, Pieter Geens, Steven Goegebeur, Dirk Dils, Jef Deckers, Dieter Dresselaers, Lou Verhaert en DJ Easy Bies, ... maar ook Sjim & Jo, Akabe Albatros, G-muziek, Letzgo bv voor de website, catering Bianca, Ruth en Stella, fotografe Leen,  en alle vrijwilliger en sponsors.

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Speciale promoties Check het hier