Nieuws uit de regio

08-01-2023 - Heist-op-den-Berg

Nieuwjaarsdrink Heist

Het lokale bestuur nodigt alle Heistenaren uit om op zondag 8 januari samen te toosten op het nieuwe jaar. De Nieuwjaarsdrink vindt plaats op het Cultuurplein vanaf 17u, ingang langs de Bergstraat. Het lokale bestuur trakteert met een gratis drankje en enkele Heistse verenigingen verkopen lekkere snacks om hun clubkas aan te spijzen. De Heistse dj Gert De Bie zorgt voor de muziek.

Om 19u sluit een spetterende pyromusical de drink feestelijk af. Dat is een geluidsarm en diervriendelijk vuurwerk, in combinatie met een vuur- en lichtshow. 

De winkels in de Bergstaat zijn open van 13u tot 17u. 

 

 

 

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier