Nieuws uit de regio

17-11-2022 - Heist-op-den-Berg

Mechelsesteenweg terug éénrichtingsverkeer

De werken aan de ovonde Fabiola (kruispunt N10 – N15) gaan weer een nieuwe fase in. De voorbereidende werken aan de nutsvoorzieningen  langs de Aarschotbaan en de Liersesteenweg (N10) tussen het kruispunt met de Houwstraat en de rotonde Fabiola zijn bijna klaar. Tot en met vrijdag 18 november geldt nog de huidige verkeerssituatie op de N10. Vanaf maandag 21 november komt opnieuw de N15 aan de beurt  en zal er een éénrichitngsverkeer gelden, zowel vanuit het centrum van Heist als vanuit Putte. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal deze fase duren tot 9 december.

Omleidingen

  De regeling vanaf volgende week is dezelfde als die in april ook in voege was: Aan de kant van Putte start het eenrichtingsverkeer richting de rotonde ter hoogte van de Kastanjedreef.  Verkeer richting Putte rijdt om via Berlaar-Heikant en de Houwstraat. Aan de kant van Heist-op-den-Berg centrum begint het eenrichtingsverkeer ter hoogte van de Kleistraat richting rotonde. De Kleistraat zal touwens doodlopen op de N15. Verkeer vanuit Putte richting Heist-op-den-Berg centrum rijdt om via de Lostraat. Om sluipverkeer tegen te gaan zal ook de Kleine Kegelstraat en de Lerrekensstraat (kant Heist-op-den-Berg centrum) doodlopen op de N10. Ook De Lijn stemt haar dienstregeling af op de werken. Check voor meer info de affiches aan de bushaltes of plan je reis via de website van De Lijn.

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier