Nieuws uit de regio

31-01-2022 - Wiekevorst

Femke schreef een Valentijnsgedicht

Naar aanleiding van de Week van de Poëzie en binnenkort Valentijn, heeft de Heistse dorpsdichter Femke Aubroeck een mooi liefdesgedichtje geschreven.  De Heistse Cultuurraad heeft deze poëtische ontboezeming op een romantisch kaartje laten drukken en bezorgd aan Heistse handelaars die actief zijn in de sector van de Valentijnscadeautjes. Die kunnen ze gratis uitdelen aan wie voor zijn geliefde de komende dagen een presentje koopt.

De Wiekevorstse Femke Aubroeck (34) is al een jaar Dichter aan de Nete, de eerste Heistse dorpsdichter, en heeft al voor verschillende gelegenheden poëzie geschreven. “Ik schrijf graag en heb dat altijd graag gedaan”, vertelt Femke. “Als ik een gedichtje schrijf, komt dat ineens bij me op, ik moet daar iet lang over nadenken, het komt vanzelf. Ook voor andere mensen zet ik wel eens iets op papier. ‘In opdracht’ werken is wel wat moeilijker, want dan moet je in het hoofd en het hart van iemand anders kruipen, dat vraagt veel vertrouwen maar is ook heel boeiend”. Femke schrijft ook langere teksten en is momenteel bezig aan een boek met een verzameling van soft-erotische verhaaltjes waarbij ze een aantal taboes wil doorbreken.  Verder werkt ze samen met die andere culturele Heistenaar Luc Verbeeck aan een ‘cultuurwandeling’.

Het nieuwe romantische gedichtje van Femke krijg je gratis bij een flink aantal Heistse handelszaken als chocolatiers, restaurants, bloemisten en dergelijke. Winkeliers die ook hun klanten willen blij maken met een liefdevolle attentie sturen een mailtje naar cultuur@heist-op-den-berg.be

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier