Nieuws uit de regio

28-08-2021 - Putte

De laatste kans voor vaccinatie

Het vaccinatieteam van Klein Boom op de Mechelbaan in Putte heeft beslist dat, als alles goed gaat, het vaccinatiecentrum de deuren sluit op woensdag 6 oktober. Het centrum zal dan 9 maanden open geweest zijn. Per vaccinsoort werden de laatste prikdata vastgelegd.

Inwoners van Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg die nog niet gevaccineerd zijn, maar zich toch bedacht zouden hebben, kunnen zich alsnog laten vaccineren. Dit is wel de allerlaatste kans om zich in het centrum te laten inenten. In het vaccinatiecentrum worden op 2 september de laatste prikjes met het Johnson & Johnson vaccin gezet. Daarvan is slechts één inspuiting nodig. Enkele dagen later, op 15 september kunnen mensen voor de laatste keer hun eerste prik Pfizer nog krijgen. Op 6 oktober volgt dan de tweede prik.

De betrokken burgemeesters dringen er op aan dat iedereen zich laat inenten, niet alleen om zichzelf te beschermen maar ook hun naasten en andere mensen in hun omgeving.

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier