Nieuws uit de regio

28-08-2021 - Putte

De laatste kans voor vaccinatie

Het vaccinatieteam van Klein Boom op de Mechelbaan in Putte heeft beslist dat, als alles goed gaat, het vaccinatiecentrum de deuren sluit op woensdag 6 oktober. Het centrum zal dan 9 maanden open geweest zijn. Per vaccinsoort werden de laatste prikdata vastgelegd.

Inwoners van Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg die nog niet gevaccineerd zijn, maar zich toch bedacht zouden hebben, kunnen zich alsnog laten vaccineren. Dit is wel de allerlaatste kans om zich in het centrum te laten inenten. In het vaccinatiecentrum worden op 2 september de laatste prikjes met het Johnson & Johnson vaccin gezet. Daarvan is slechts één inspuiting nodig. Enkele dagen later, op 15 september kunnen mensen voor de laatste keer hun eerste prik Pfizer nog krijgen. Op 6 oktober volgt dan de tweede prik.

De betrokken burgemeesters dringen er op aan dat iedereen zich laat inenten, niet alleen om zichzelf te beschermen maar ook hun naasten en andere mensen in hun omgeving.

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier