Nieuws uit de regio

28-08-2021 - Putte

De laatste kans voor vaccinatie

Het vaccinatieteam van Klein Boom op de Mechelbaan in Putte heeft beslist dat, als alles goed gaat, het vaccinatiecentrum de deuren sluit op woensdag 6 oktober. Het centrum zal dan 9 maanden open geweest zijn. Per vaccinsoort werden de laatste prikdata vastgelegd.

Inwoners van Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg die nog niet gevaccineerd zijn, maar zich toch bedacht zouden hebben, kunnen zich alsnog laten vaccineren. Dit is wel de allerlaatste kans om zich in het centrum te laten inenten. In het vaccinatiecentrum worden op 2 september de laatste prikjes met het Johnson & Johnson vaccin gezet. Daarvan is slechts één inspuiting nodig. Enkele dagen later, op 15 september kunnen mensen voor de laatste keer hun eerste prik Pfizer nog krijgen. Op 6 oktober volgt dan de tweede prik.

De betrokken burgemeesters dringen er op aan dat iedereen zich laat inenten, niet alleen om zichzelf te beschermen maar ook hun naasten en andere mensen in hun omgeving.

Shood

Soulful interior, homemade wood design & lifestyle

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

NoƩmie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier