Nieuws uit de regio

14-06-2021 - Heist-op-den-Berg

Air Force One vliegt over Heist!

Zondagavond omstreeks 20u40 vloog Air Force One met Amerikaans president Joe Biden aan boord over Heist en hij kon onze gemeente dus vanuit de lucht bewonderen. Het is de eerste keer dat president Biden een bezoek brengt aan ons land voor een NAVO-top in Brussel. Luc De Meyer en Maggie Hectors uit Hallaar konden de Boeiing 747-200 vanop hun terras spotten en dat leverde deze prachtige foto op! Dinsdagavond stijgt Air Force One opnieuw op in Melsbroek om dan nog een laatste stop te maken in Zwitserland vooraleer ze terugvliegen naar Washington.

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier