Nieuws uit de regio

04-06-2021 - Putte

Het gaat steeds sneller vooruit

In het vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte wordt er nog maar eens een versnelling hoger geschakeld. Dankzij de vele leveringen die het vaccinatiecentrum de komende weken zal ontvangen, gaat het ineens een pak sneller in Klein Boom. De afgelopen week werden er maar liefst 7063 uitnodiging verzonden. Wat er voor gezorgd heeft dat elke volwassene die geboren is voor 1983 uitgenodigd is.

Deze uitnodigingen werden woensdag verzonden, dus de komende dagen mogen weer enkele duizenden inwoners van zowel Putte, Bonheiden als Heist-op-den-Berg een uitnodiging in de bus verwachten. Wanneer de uitnodiging nog niet meteen in de bus is gevallen, kan er ook beroep gedaan worden op “Mijn Burgerprofiel”, een online tool waar mensen hun overheidsdocumenten kunnen bekijken.

De komende weken verwacht het vaccinatiecentrum telkens ongeveer hetzelfde aantal inwoners te kunnen uitnodigen. Als de leveringen blijven aanhouden, zullen de 34 814 volwassenen van de eerstelijnszone die vandaag (vrijdag 4 juni) minstens 1 prik gehad hebben snel evolueren naar de 62.760 volwassenen binnen de drie gemeenten Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg die in Klein Boom een prik moeten ophalen. 18.370 mensen hebben reeds hun tweede prik gehad.

Deze week was er wel een klein mankement door wegenwerken op enkele honderden meters van het vaccinatiecentrum. Door de omvangrijke files die daardoor ontstonden, waren vele mensen te laat in Klein Boom, een euvel dat gelukkig niet voor vertraging zorgde in de vaccinatie. Misschien toch een gelegenheid om te overwegen om de uitstap per fiets te doen. Het vaccin is goed voor je gezondheid, maar een fietstocht evenzeer.

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier